پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

مهمترین نکات ریدینگ آیلتس

توجه به مهمترین نکات ریدینگ آیلتس و استفاده از آنها برای رفع اشکالات و تقویت مهارت خوانداری زبان انگلیسی یکی از راهکارهای موثر برای پاسخ دادن به سوالات بخش ریدینگ (Reading) آیلتس و کسب نمره بالا در این بخش است.

آزمون آیلتس

آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون زبان انگلیسی بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می ‌شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از ۲۷۰ مرکز واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می ‌شود.

برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، صنایع دولتی و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افراد است.

همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.

انواع آزمون آیلتس

انواع آزمون آیلتس عبارتند از:

آیلتس جنرال (General)

آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است. همچنین اخذ مدرک آیلتس جنرال برای اشخاصی که قصد مهاجرت به کشورهای استرالیا، کانادا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است. آیلتس جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی و در دو روز برگزار می شود. روز اول آزمون کتبی و روز دوم آزمون شفاهی برگزار می شود.

آیلتس آکادمیک (Academic)

آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است.

به دلیل اهمیت آزمون آیلتس برای اپلای تحصیلی بهتر است برای کسب نمره بالا از راهکارها و تکنیک های تقویت مهارت های زبان انگلیسی مانند توجه به نکات مهم گرامر در آیلتس و توجه به اشتباهات رایج در آزمون و غیره استفاده کنید.

آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری(Speaking)  و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند، با طراحی آزمون آیلتس لایف اسکیلز متقاضیان به جای شرکت در آزمون آیلتس جنرال در این آزمون شرکت می کنند.

آزمون آیلتس UKVI

کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند این آزمون در ساختار و محتوا با آیلتس آکادمیک و جنرال فرقی ندارد و تنها تفاوت آن در محل برگزاری آزمون است. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می ‌کند.

ساختار آزمون آیلتس

ساختار آزمون آیلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آکادمیک مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون FCE شامل چهار بخش است که چهار مهارت اصلی و کلیدی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

بخش های اصلی آزمون آیلتس عبارتند از:

1.      بخش درک مطلب (Reading)

2.      بخش شنیداری (Listening)

3.      بخش گفتاری (Speaking)

4.      بخش نوشتاری (Writing)

همان طور که گفته شد ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز از دو بخش گفتاری و شنیداری تشکیل شده است و فقط دو مهارت صحبت کردن و گوش دادن را ارزیابی می کند.

بخش ریدینگ آیلتس

در بخش درک مطلب هر دو آزمون سه ریدینگ طراحی شده است و سوالاتی در مورد هر یک پرسیده می شود و مدت زمان انجام این بخش در هر دو آزمون 60 دقیقه است و زمانی برای انتقال جواب ها به پاسخنامه در نظر گرفته نشده است. متون ریدینگ جنرال ساده ‌تر است، اما داوطلبان باید نسبت به آیلتس آکادمیک برای کسب نمره مشابه به تعداد سوالات بیشتری پاسخ صحیح بدهند.

به دلیل اینکه آیلتس آکادمیک برای ارزیابی مهارت های زبان داوطلبان در موقعیت های آکادمیک طراحی شده است، بنابراین سوالات بخش درک مطلب و نوشتاری آیلتس آکادمیک مربوط به موضوعات علمی، فناوری و دانشگاهی است و سوالات محتوای پیچیده تری دارند، اما آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی افراد را در موقعیت های اجتماعی و کاری ارزیابی می کند، بنابراین در محتوای سوالات از موضوعات روزمره در محل کار مانند نامه ها و آگهی های شغلی، کار آفرینی و غیره استفاده می شود

ریدینگ آیلتس جنرال

در بخش جنرال ریدینگ آزمون آیلتس دفترچه ای دارای متن هایی که در مجموع 2000 تا 2700 کلمه است را در اختیار داوطلب قرار می دهند و او باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد و در این بخش زمان اضافه ‌ای برای انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه به داوطلب داده نمی شود.

متن های بکار رفته در این بخش از آزمون از کتاب ها ،مجلات و روزنامه ها انتخاب می شوند و مخاطب آن افراد غیر متخصص می باشند.

بخش اول در خصوص امور روزمره اجتماعی و بخش دوم در مورد جزوات آموزشی و احتیاجات رفاهی و بخش سوم نیز شامل یک متن بلند با موضوعی عمومی می باشد.

ریدینگ آیلتس آکادمیک

در بخش ریدینگ آیلتس آکادمیک، دفترچه ای دارای سه متن که جمعا 2000 تا 2700 کلمه دارند در اختیار داوطلب قرار می گیرد که باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد. همچنین زمان اضافه‌ ای برای انتقال جواب ها به پاسخنامه در نظر گرفته نشده است.

متن های بکار رفته در دفترچه سوالات از مجلات، جزوات، کتاب ها و روزنامه‌ ها انتخاب شده‌ و مخاطب آنها خواننده غیر متخصص است.

·        متون جنبه علمی دارند و داوطلب باید سطح بیشتری از لغات را بداند.

·        حداقل یکی از سه متن نوشتاری، استدلالی است.

·        متن سوم از متن اول و دوم سطح زبان بالاتری را نیاز دارد.

برخی نکات ریدینگ آیلتس

توجه به مهمترین نکات لیسنینگ آیلتس و استفاده از آنها برای تقویت مهارت گفتاری زبان انگلیسی یکی از راهکارهای موثر برای پاسخ دادن به سوالات بخش لیسنینگ آیلتس و کسب نمره بالا در این بخش است.

1.      در کلاس های آمادگی آیلتس شرکت کنید.

2.      دستورالعمل ها را با دقت بخوانید.

3.      درست شمردن اعداد و کلمات

4.      شناخت کلمات کلیدی متن

5.      زمان خود را مدیریت کنید.

6.       به تمام سوالات پاسخ دهید.

7.      به املای کلمات دقت کنید.

8.      ایده های اصلی را درک کنید.

9.      یادگیری مهارت های Skimming و Scanning

10.  دایره لغات خود را گسترش دهید.

در کلاس های آمادگی آیلتس شرکت کنید

بهترین راهکار برای کسب نمره بالا در بخش ریدینگ آیلتس و سایر بخش های آزمون، شرکت در کلاس های آمادگی آیلتس است، همچنین شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس شما را با نمونه سوالات و ساختار و فضای کلی آزمون بیشتر آشنا می کند و شما برای شرکت در آزمون اصلی آمادگی بیشتری خواهید داشت، همچنین مطالعه کتاب های استاندارد و منابع آزمون آیلتس برای کسب نمره بالا در این بخش بسیار کمک کننده است.

برای اطلاع از مهمترین نکات رایتینگ آیلتس کلیک کنید.

دستورالعمل ها را با دقت بخوانید

شما باید دستورالعمل های سوالات را با دقت بخوانید و طبق آنچه خواسته شده عمل کنید، چرا که بی توجهی و رعایت نکردن قوانین خواسته شده موجب می شود پاسخ را نپذیرند و از نمره شما در این بخش کسر می شود.

درست شمردن اعداد و کلمات

باید به سوالات با توجه به تعداد کلمات خواسته شده جواب بدهید و باید بتوانید اعداد و کلمات را درست بشمارید. در غیر این صورت جواب را نمی پذیرند و از نمره شما کسر خواهد شد. مثلا بین کلماتی که خط تیره بیاید یک کلمه حساب می شود نه دو کلمه. اگر پاسخ شما درست باشد اما در نوشتن تعداد کلمات خواسته شده در پاسخ اشتباه کنید، امتیازی کسب نمی کنید.

شناخت کلمات کلیدی متن

یکی از اشتباهات رایج در آیلتس در بخش ریدینگ این است که داوطلبان گمان می کنند باید معنی تمام واژه های متن را بدانند، اما این تصور کاملا اشتباه است، شما باید فقط کلمات کلیدی را در متن تشخیص دهید و معنای آن را بدانید تا بتوانید به سوالاتی که در مورد متن پرسیده می شود، پاسخ بدهید و برای جواب دادن به سوالات ریدینگ لزومی ندارد معنی تک تک کلمات را بدانید.

زمان خود را مدیریت کنید

یکی از راهکارهای کسب نمره بالا در بخش ریدینگ آیلتس و سایر بخش های آزمون، مدیریت زمان است، در واقع بی توجهی به زمان در نظر گرفته شده برای پاسخ دادن به سوالات آزمون موجب می شود نتوانید به تمام سوالات به موقع جواب بدهید، از این رو مدیریت زمان در پاسخ دادن به سوالات آیلتس بسیار اهمیت دارد، بنابراین بهتر است در موقع تمرین کردن در بخش های مختلف آیلتس از یک ساعت استفاده کنید و به زمان جواب دادن به سوالات توجه کنید و یکی از راهکارهای مدیریت زمان این است که برای سوالاتی که جواب آنها را نمی دانید بیش از اندازه وقت نگذارید و به سراغ سوالات بعدی بروید.

به تمام سوالات پاسخ دهید

برای پاسخ های اشتباه در بخش ریدینگ مانند لیسنینگ آیلتس نمره منفی منظور نمی شود، از این رو توصیه می کنیم به تمام سوالات ریدینگ پاسخ دهید و هیچ سوالی را بدون جواب نگذارید و اگر به جوابی شک دارید آن را بنویسید و شانس خود را امتحان کنید.

به املای کلمات دقت کنید

برای پاسخ دادن به سوالات باید به املای صحیح کلمات و همچنین به گرامر و علائم نگارشی مناسب نیز دقت کنید، اگر پاسخ شما به سوال صحیح باشد، اما املای کلمات اشتباه باشد یا نکات گرامری و علائم نگارشی مناسبی استفاده نکنید جواب را نمی پذیرند و از نمره شما کسر خواهد شد.

ایده های اصلی را درک کنید

مهمترین نکته ای که در پاسخ دادن به سوالات بخش ریدینگ آیلتس باید به آن دقت کنید این است که هر پاراگراف یک موضوع اصلی دارد و شما باید موضوع اصلی پاراگراف را شناسایی کنید و در تطبیق عنوان با پاراگراف ها باید موضوع اصلی را تشخیص دهید تا عنوان مناسب را انتخاب کنید.

یادگیری مهارت های Skimming و Scanning

یکی از مهمترین تکنیک های مدیریت و صرفه جویی در زمان برای پاسخ دادن به سوالات ریدینگ آیلتس یادگیری مهارت های Skimming و Scanning است. اسکیمینگ به معنای خواندن سریع متن و جستجو برای پیدا کردن یک اصطلاح یا کلمه خاص است. یادگیری مهارت های Skimming و Scanning برای تندخوانی متن و صرفه جویی در زمان بسیار ضروری است.

دایره لغات خود را گسترش دهید

گسترش دایره لغات انگلیسی از جمله مهمترین نکات اسپیکینگ آیلتس، ریدینگ، لیسنینگ و رایتینگ است. برای پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آیلتس و استفاده از کلمات مترادف باید تعداد کلمات و عبارات رایج بسیاری بلد باشید تا بتوانید به سوالات جواب دهید.

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

شرکت مهاجرتی هومان ویزا مشاوره امور مهاجرت و برگزاری آزمون های زبان بین المللی 09192189686 09192189687