پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

سئو وبلاگ چیست و چگونه به گسترش کسب و کار ما کمک می کند ؟

sadegh2170 1 ماه پیش

 
 

ایجاد یک وبلاگ یا وب سایت نیاز به تحقیق، کار سخت و تعهد زیادی دارد. ارزیابی نیازهای اولیه و ردیابی معیارهای شما برای اطمینان از اینکه در مسیر درست موفقیت قرار دارید، می تواند برای هر وبلاگی یک کار دلهره آور باشد. ایجاد یک چک لیست در مورد نحوه سئو کردن وبلاگ خود لزوما تضمینی برای رعایت تمام عوامل سئو نیست. اگر تازه شروع کرده اید، پیشنهاد می کنیم از یک یا دو مشاور سئو کمک بگیرید، زیرا اشتباه در مراحل اولیه مسیر می تواند منجر به مشکلات زنجیره ای در آینده شود. نکته ای که متخصصان سئو باید به آن توجه کنند این است که اگرچه برخی از راهکارهای ارائه شده در این آموزش به طور مستقیم به عوامل رتبه بندی و سئو در نظر گرفته نمی شوند، اما دلایلی برای قرار دادن این عناصر وجود داشت.

 
 

به عنوان مثال، اگرچه کدنویسی صحیح مبتنی بر W3C لزوماً منجر به رتبه‌بندی بالاتر وب‌سایت نمی‌شود، اما به وب‌سایت اجازه می‌دهد تا به درستی در پلتفرم‌ها و مرورگرهای مختلف نمایش داده شود. علاوه بر این، این نوع توجه از تجمع کدها در صفحه جلوگیری می کند و سرعت بارگذاری آن را افزایش می دهد. برخی از این عناصر مستقیماً در بین فاکتورهای رتبه بندی وب سایت در نظر گرفته نمی شوند، اما بر سایر عوامل مؤثر بر سئو تأثیر می گذارند. پلتفرم های وبلاگ نویسی مختلفی مانند وردپرس و دروپال در بازار وجود دارد که می توانید با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب کنید. بدون مقدمه، عناصر موثر در آموزش سئو وبلاگ را به شما معرفی می کنیم.

  1. کلمات کلیدی مناسب را انتخاب کنید

انتخاب کلمات کلیدی مناسب بسیار مهم است. اگر از فرآیند تحقیق کلمات کلیدی برای اولین بار دریابید که برای کدام یک شانس رتبه بندی دارید استفاده نکنید، در واقع سرمایه خود را هدر می دهید. به همین دلیل است که تجزیه و تحلیل رقابتی شروع خوبی برای سئو وبلاگ شما است.

تجزیه و تحلیل رقبا در سطح پایه در واقع بررسی ده مورد از آنها و یافتن کلمات کلیدی است که برای آنها رتبه خوبی دارند. از این نقطه، شما همچنین می توانید لینک های رقبا را تجزیه و تحلیل کنید تا دریابید که آنها اغلب در کدام انکر تکست ها بک لینک دارند. اگر علاقه مند هستید، می توانید ویژگی های دیگر آنها را نیز بررسی کنید.

  1. کلمات کلیدی در محتوا را بهینه کنید

در بسیاری از وب سایت ها دیده می شود که مدیران وب سایت ها به این مشکل توجه نمی کنند و محتوا را با توجه به کلمه کلیدی خاصی بهینه نمی کنند. بر خلاف برخی نظرات مختلف که ناشی از عدم آگاهی در این زمینه است، استفاده از کلمات کلیدی چیز بدی نیست. در واقع استفاده بی رویه از کلمات کلیدی است که کار خوبی محسوب نمی شود. استفاده بهینه و طبیعی از کلمات کلیدی در محتوا یکی از راهکارهای سئو است. اگر کلمه کلیدی اصلی یک قطعه محتوا در عنوان صفحه یا توضیحات متا آن استفاده نشود، چگونه می‌توان انتظار داشت که گوگل ماهیت دقیق محتوا را کشف کند. علاوه بر این، ایجاد چندین صفحه برای کلمات کلیدی (Keyword Cannibalization) باعث ایجاد رقابت بین صفحات سایت برای کسب رتبه می شود. این عمل یک روش بهینه محسوب نمی شود و منجر به بهینه سازی افراطی می شود. چنین سناریویی شانس کسب رتبه بهتر برای صفحات سایت را کاهش می دهد و اثربخشی وب سایت را کاهش می دهد. بنابراین در ابتدای هر کاری تحقیق در مورد کلمات کلیدی را شروع کنید و به طور مرتب این کار را انجام دهید تا کلیدواژه های جدیدی در زمینه کاری خود کشف کنید.

  1. پشتیبانی از بهینه سازی کلمات کلیدی

تمرکز روی کلمات کلیدی مناسب نقطه شروع خوبی است، اما اکسیری برای سئو و بهینه سازی نیست. شما باید از کلمات کلیدی انتخاب شده در عنوان صفحه، توضیحات متا و محتوا استفاده کنید. همچنین استفاده از کلمات کلیدی ثانویه مانند همان خانواده های کلیدواژه اصلی مفید خواهد بود. البته نباید زیاده روی کرد.

  1. بهینه سازی مناسب کلمات کلیدی در محتوا

آیا کلمه کلیدی که انتخاب کرده اید رقابت کمی دارد یا یکی از کلیدواژه هایی است که رقبای سرسخت در آن فعال هستند؟

برخی از مبتدیان سئو هنگام انتخاب کلمات کلیدی تنها به معیارهایی مانند حجم جستجو تکیه می کنند. مراقب باشید که هر چه جستجو برای یک کلمه کلیدی بیشتر باشد، رقابت بیشتر است.

بهتر است کلمات کلیدی را انتخاب کنید که سطح رقابت پایین تری داشته باشند و در هنگام راه اندازی یک وب سایت راحت تر رتبه بندی شوند. گام بعدی، هدف قرار دادن کلمات کلیدی است که تعداد جستجو و رقابت بالایی دارند. رتبه بندی برای چنین کلمات کلیدی بسیار رقابتی می تواند یک سال یا بیشتر طول بکشد. یک کلمه کلیدی با بیش از یک میلیون جستجو در ماه تصور کنید. رقابت برای چنین کلمات کلیدی بسیار بالا است و رتبه در این کلمات کلیدی مستلزم هزینه زیادی است. علاوه بر این، برای رسیدن به این موقعیت باید محتوا و لینک های زیادی تولید کنید.

اگر می خواهید روش هایی مانند ریدایرکت کردن که برای صفحات ۴۰۴ و لینک های شکسته استفاده می شود را یاد بگیرید و همچنین اگر می خواهید تبدیل به یک سئو کار ماهر شوید حتما از مطالب و آموزش تحقیق کلمه کلیدی وبسایت خانوم سین کمک بگیرید.

  1. تعداد محتوای تولید شده

لطفا توجه داشته باشید که تولید روزانه 4000 کلمه محتوا تضمینی برای رتبه بندی در صفحه اول گوگل نیست. در این قسمت قصد داریم با حفظ کیفیت محتوای کافی تولید کنیم. با تجزیه و تحلیل وب سایت های مهم در زمینه کسب و کار خود، می توانید داده هایی مانند تعداد محتوای تولید شده توسط آنها و نوع آن محتوا را کشف کنید. اگر قصد دارید در رقابت با وب سایت های رقیب پیروز شوید، باید محتوای بهتر و احتمالاً مهم تری نسبت به آنها منتشر کنید.

  1. سازگاری کدهای وب سایت با Doctype فعلی

انتظار نداشته باشید که کدهای Doctype را از جای دیگری کپی و جایگذاری کنید و همه چیز کار خواهد کرد.

چنین حرکتی باعث تداخل بین کدها می شود. به عنوان مثال، کپی کردن داده‌های Doctype از یک وب‌سایت نوشته شده با XHTML 1.0 به وب‌سایت دیگری با HTML 5 مطمئناً باعث ایجاد تداخل می‌شود. در چنین شرایطی بهتر است کدهای وبسایت را با توجه به زبان آن بازنویسی کنید. وجود تداخل در کدهای وب سایت باعث بروز مشکلاتی در نحوه نمایش وب سایت در پلتفرم های مختلف می شود. این مشکل در نهایت به تجربه کاربری وب سایت آسیب می رساند و اثربخشی آن را کاهش می دهد.

  1. سرعت لود بالا در نسخه های موبایل و دسکتاپ

سرعت سایت امروزه عامل مهمی در سئو سایت است. این تنظیمات برای گوگل بسیار مهم است و اگر وب سایت در این تنظیمات بهینه نشده باشد، از این جنبه آسیب خواهید دید. گوگل سرعت بارگذاری 2-3 ثانیه را پیشنهاد می کند. اما اگر در یک محیط بسیار رقابتی هستید، بهتر است سرعت بارگذاری وب سایت را به 1-2 ثانیه ارتقا دهید. چنین دستاوردی به احتمال زیاد به شما این امکان را می دهد که سرعتی بالاتر از حداقل 90 درصد رقبای خود داشته باشید.

  1. وبلاگ را به درستی در تمامی پلتفرم ها نمایش دهید

وبلاگی که طراحی کرده اید باید در همه دستگاه ها با هر اندازه ای به درستی نمایش داده شود. در غیر این صورت درصدی از کاربران را از کار با وب سایت خود محروم کرده و در نتیجه منابع ترافیکی را از دست خواهید داد.

  1. از افزونه ها برای بهینه سازی تصویر یا افزایش سرعت وب سایت استفاده کنید

استفاده از افزونه هایی مانند Smush در وردپرس، تصاویر سایت را فشرده و بهینه می کند. استفاده از افزونه های کش مانند W3 Total Cache نیز زمان بارگذاری وب سایت را کاهش می دهد. توجه به دانلود صحیح فیلم ها نیز در این زمینه حائز اهمیت است.همچنین توجه به پلاگین های تغییر مسیر HTTP به HTTPS و پلاگین های ریدایرکت 301 به طور کلی این افزونه ها باید این کار را با حداقل پیچیدگی انجام دهند.

 
 

  1. بهینه سازی عنوان صفحه

هنگام ایجاد یک صفحه، باید توجه داشته باشید که کلمه کلیدی اصلی صفحه حداقل یک بار در جایی استفاده شود.

مراقب باشید طول عنوان صفحه را خیلی کوتاه یا خیلی طولانی ننویسید. اگر عنوان صفحه طولانی باشد، بقیه کاراکترهای اضافی احتمالاً در نتایج جستجو نشان داده نمی شوند.

 
 

  1. بهینه سازی توضیحات متا

یکی از راه های بهینه سازی توضیحات متا این است که حداقل یک بار از کلمه کلیدی محتوا استفاده کنید. همچنین توضیحات این بخش را خیلی طولانی یا خیلی کوتاه ننویسید. اطمینان حاصل کنید که محدودیت کاراکتر توضیحات متا با محدودیت پیکسلی آن مطابقت دارد.اگرچه گوگل به طور مستقیم اعلام کرده است که از توضیحات متا به عنوان یکی از عوامل رتبه بندی استفاده نمی کند، اما استفاده صحیح از آن حداقل می تواند به طور غیرمستقیم بر نتایج تأثیر بگذارد.

 
 

  1. بهینه سازی تصاویر سایت

بهینه سازی تصویر در فرآیند سئو الزامی است. اگر از وردپرس استفاده می کنید، افزونه ای مانند Smush می تواند به شما کمک زیادی کند. همچنین، بهینه سازی متن جایگزین تصاویر را فراموش نکنید. توجه داشته باشید که در واقع یک تگ alt وجود ندارد. عبارت صحیح برای این بخش متن جایگزین برای تصاویر است. علاوه بر این، تصاویر را قبل از آپلود در قالب Lossless فشرده کنید. این فرم از فشرده سازی بهترین فرم فشرده سازی برای تصاویر است.

 
 

  1. ثبت و تایید وبلاگ در سرچ کنسول گوگل

ثبت وبلاگ در سرج کنسول گوگل بسیار مهم است. این پلتفرم اطلاعات خوبی در مورد وب سایت، ترافیک آن از طرف گوگل و هرگونه خطای موجود در آن در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر این، اگر وب سایت شما توسط گوگل جریمه شود، احتمالاً در این بخش اعلان دریافت خواهید کرد، بنابراین می توانید اقدامات لازم را برای بازگشت به نتایج Google انجام دهید. برای اطلاعات بیشتر، آموزش Google Search Console را دنبال کنید.

  1. نمایش وبلاگ مناسب برای صفحه نمایش های مختلف

توجه داشته باشید که دکمه های وبلاگ در اندازه های صحیح در دستگاه های تلفن همراه نمایش داده شوند. هیچ کس دوست ندارد دکمه های وب سایت در دستگاه تلفن همراهش خیلی کوچک باشند. همچنین به یاد داشته باشید که تصاویر و گرافیک های وب سایت در تلفن های همراه کیفیت خوبی دارند.

 
 

  1. تست سرعت وب سایت در دستگاه های تلفن همراه

هم مشکلات موبایل و هم سرعت سایت از جمله عواملی هستند که بر الگوریتم های فعلی گوگل تأثیر می گذارند. این موضوع به این معنی است که عدم نمایش صحیح وبلاگ شما در تلفن های همراه و بارگذاری کند آن در این دستگاه ها باعث فیلتر شدن آن از صفحه اول نتایج گوگل می شود.

 
 

  1. به طول محتوا برای کاربران موبایل توجه کنید

ایجاد 5000 کلمه برای هر محتوای سایت چیزی نیست که کاربران موبایل به آن علاقه مند باشند. البته، این بدان معنا نیست که ما محتوای طولانی تولید نمی کنیم، اما گاهی اوقات محتوای کوتاه و جذابی برای کاربران موبایل ایجاد می کنیم. مراقب باشید، زیرا نمایش یک نسخه کوتاه تر از محتوای طولانی برای کاربران تلفن همراه چیزی نیست که گوگل آن را تایید می کند.

 
 

  1. تست تغییر مسیر صحیح در نسخه موبایل وبلاگ

اگر نسخه جداگانه ای برای کاربران موبایل خود طراحی کرده اید، مطمئن شوید که کاربران به درستی به آن منتقل شده اند. علاوه بر این، اگر داشتن نسخه موبایل مجزا موجه نیست، بهتر است به طراحی ریسپانسیو فکر کنید و از مزیت نسخه موبایل مجزا چشم پوشی کنید.

 
 

  1. همراستایی وبلاگ با کانال های بازاریابی

به طور کلی این یکی از عوامل سئو نیست، اما بهتر است با سئو به آن توجه کنید. اهداف مختلف در فرآیند بازاریابی مستلزم انواع مختلفی از نوشتن است. البته، سبک نوشتن شما برای کسی که به دنبال خرید از شما است، متفاوت است تا برای کسی که فقط به دنبال اطلاعات است. به همین ترتیب، نوشتن برای مشتریان فروشگاه آنلاین باید سبک متفاوتی با نوشتن برای شخصی که به دنبال املاک و مستغلات است، داشته باشد. با در نظر گرفتن این موضوع می توانید رویکرد بهتری داشته باشید و از نیازهای اصلی کاربر منحرف نشوید. سئو در سال های اخیر تکامل یافته است و دیگر محدود به تحقیق و بهینه سازی کلمات کلیدی نیست. امروزه با SEO شما درگیر پارامترهای پیچیده دیگری مانند تجربه کاربر و قصد کاربر هستید.

کلام آخر

مراحل سئو سایت سوال مهمی است که هر کسب و کاری که می خواهد در فضای آنلاین فعال باشد به آن نیاز دارد. چه آنهایی که سالها در این زمینه فعال بوده اند و چه آنهایی که می خواهند وارد شوند. نحوه سئو سایت، موارد مهمی که باید رعایت کنیم و نکات اضافی دیگری که به شما کمک می کند از طریق سئو به نتایج بهتری دست یابید، همیشه دغدغه افرادی بوده است که متخصص سئو نیستند، اما کارشناسان سئو آن را دوست دارند! در این مقاله از وبسایت خانوم سین بدون درگیر شدن در کلمات و اصطلاحات پیچیده تمامی مراحلی که برای سئو نیاز دارید را به زبان ساده بیان کرده ایم.

می دانیم که امروزه در هر حوزه ای تعداد زیادی وبسایت وجود دارد که اغلب آن ها نیز در حال فعالیت و تلاش برای رسیدن به رتبه 1 تا 3 در موتورهای جستجو هستند امــا آنچه که مهم است ماندن در لینک های برتر است زیرا پس از رسیدن به جایگاه و رتبه برتر هر لحظه ممکن است رقیب جایگاه شما را تصاحب کند.

در این مقاله سعی شد تا مسئله آموزش سئو وبلاگ بصورت کامل بررسی شود، اما در صورت هر گونه سوال و ابهامی می توانید از طریق وبسایت خانوم سین نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید