پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

فریلنسری چیست و چگونه از آن به درآمد برسیم ؟

sadegh2170 3 ماه پیش

 

اگر وارد این صفحه شده اید، احتمالاً به فکر وارد شدن به فریلنسری هستید. یا شاید تعریف آن را از یک دوست یا آشنا شنیده باشید و می خواهید بدانید فریلنسینگ چیست و چه نوع درآمدی را ارائه می دهد، کسب درآمد از فریلنسری به چه صورت است و کدام روش درآمدزایی از فریلنسری جواب می دهد؟

در هر صورت، به دنیای کار انفرادی خوش آمدید! مهم نیست تصمیم شما برای آزادکاری یا به اصطلاح خوداشتغالی (ارتش تک نفره) چقدر جدی است، پیشنهاد می کنم این مقاله را از دست ندهید. چون توسط من به عنوان فردی که چندین سال سابقه کار فریلنسری دارم و فراز و نشیب های این مسیر را می دانم نوشته شده است. پس با من باش...

 

فریلنسینگ چیست؟ فریلنسر کیست؟

فریلنسینگ شغلی است که در آن فرد برای خودش کار می کند، نه برای یک سازمان یا شرکت. البته این عبارت به این معنا نیست که فریلنسرها کار قراردادی برای شرکت ها و سازمان ها انجام نمی دهند. خیر حتی اگر فریلنسر با شرکت یا شرکتی وارد همکاری شود، مدت قرارداد او محدود است و فریلنسر در دراز مدت به این شرکت متعهد نیست.

فریلنسر کسی است که برای خود کار می کند یا با یک گروه بر اساس قرارداد یا پروژه کار می کند بدون اینکه مجبور باشد شخصاً یا با شرایط خاص کار کند.

در واقع فریلنسرها کارگران خوداشتغالی هستند. بنابراین، ما در اینجا طرف کارمند نیستیم. ما بیشتر از "پیمانکار" صحبت می کنیم.

فریلنسرهای مستقل هر کجا که بخواهند کار می کنند. بنابراین، آنها اغلب پروژه های جداگانه ای را با چندین مشتری انجام می دهند و از هر پروژه پول در می آورند. بنابراین دو چیز در ارائه خدمات فریلنسری بسیار مهم است. یکی «قرارداد» و دیگری «پروژه» است.

هر کسب و کاری، صرف نظر از اندازه یا نوع، می تواند فریلنسرها را برای تکمیل یک پروژه استخدام کند. اما در این نوع استخدام، شرکت هیچ مسئولیتی در قبال پرداخت مالیات، بیمه درمانی، بازنشستگی و سایر خدمات جانبی ندارد. از آنجایی که فریلنسرها برای خودشان کار می کنند، حتما به فکر هزینه های بیمه، پاداش، مرخصی و ... بوده اند.

فریلنسرها انواع مختلفی دارند اما اکثر آنها مهارت و دانش بالایی در زمینه خاصی دارند و به صورت آنلاین و از راه دور کار می کنند.

 

مزایای کار کردن به صورت فریلنسری

انعطاف پذیری در نحوه، زمان و مکان کار

نیازی نیست شخصاً با رئیس یا مدیر روبرو شوید

انتخاب مشتریان توسط خود فریلنسر

بدون مالیات و عوارض دولتی

کنترل حجم کار را داشته باشید

 

معایب کار کردن به صورت فریلنسری

پرداخت های نامنظم

بدون بیمه

کار متناوب (گاهی پروژه های زیادی وجود دارد، گاهی اوقات نه!)

مسئولیت بالا برای ردیابی تعداد زیادی از وظایف (پاسخ به ایمیل، نظارت بر درآمد و هزینه ها، مرتب سازی فایل ها و غیره)

برای رسیدن به پروژه نیاز به ارتباطات و مذاکره زیادی است

به تنهایی کار کن

چندین راه برای کسب درآمد از فریلنسری

 

  1. درس خصوصی

یکی از راه های کسب درآمد به عنوان فریلنسر برای معلمانی که نمی توانند تمام وقت در مدارس کار کنند، تدریس خصوصی به خصوص آنلاین است. کار به عنوان معلم خصوصی یا استاد در تمامی رشته های علمی و هنری علاوه بر سادگی می تواند حقوق بیشتری نسبت به تدریس عادی یا حضوری داشته باشد.

در این روش آموزشی، برنامه ها کاملاً منعطف هستند. بنابراین معلمان جلسات خود را بر اساس برنامه شخصی خود و دانش آموزان برنامه ریزی می کنند. امروزه بیشتر معلمان از طریق پلتفرم های Skyroom، Zoom یا Google Meet به دانش آموزان خود آموزش می دهند.

 

  1. تولید محتوا

تولید محتوا یا محتوا نویسی یکی از بهترین راه های کسب درآمد برای فریلنسرها است که بازار آن در سال های اخیر بسیار داغ شده است. با پیشرفت فوق‌العاده دنیای دیجیتال و نیاز به تولید محتوا در این فضا، افراد و کسب‌وکارها دائماً در جستجوی انواع محتوا از جمله مقالات، پست‌های وبلاگ، کتاب‌های الکترونیکی، بیانیه‌های مطبوعاتی و سایر انواع محتوا برای وب‌سایت‌های خود هستند.

این باعث شده است که تولید محتوا به یکی از بهترین روش های فریلنسینگ تبدیل شود. افرادی که عنوان شغلی «تولید محتوا» را انتخاب می کنند باید همه کاره باشند و بتوانند کارهایی مانند نوشتن، ترجمه و ویرایش عکس را انجام دهند.

 

  1. طراحی و توسعه وب سایت

یکی از پرتقاضاترین مشاغل فریلنسری امروزه طراحی و توسعه وب سایت است. اکنون هر کسب و کار و شرکتی به یک وب سایت نیاز دارد. خوب، این بدان معناست که هزاران، اگر نگوییم میلیون ها نفر در سال به دنبال طراحان و توسعه دهندگان وب هستند. برای کار به عنوان یک طراح وب آزاد، باید با طراحی وب، وردپرس، کدنویسی و سایر مهارت های مرتبط با توسعه وب سایت آشنا باشید.

 

  1. کارشناس سئو (یا سئوکار)

یک متخصص سئو با مشاغل و افراد به عنوان فردی که الگوریتم های موتورهای جستجو را درک می کند کار می کند. هدف اصلی سئو بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو (مانند گوگل) و در نتیجه کمک به دیده شدن برند است.

 

اگر می خواهید یک متخصص سئو شوید، باید در مورد خزنده های گوگل، لینک سازی، کلمات کلیدی، الگوریتم های موتور جستجو و تکنیک های SEO (محتوا و فنی) اطلاعات خوبی داشته باشید.

 

  1. هنرمند سه بعدی

هنرمند سه بعدی یا انیماتور سه بعدی یک طراح مستقل است که در زمینه تهیه مدل های انیمیشن و موشن گرافیک فعالیت می کند. اکثر شرکت‌های بزرگ و شرکت‌های هلدینگ که هزینه‌های زیادی را برای کمپین‌های تبلیغاتی خود هزینه می‌کنند، باید بدون این هنرمندان کار کنند. این افراد که در زمینه ایجاد شخصیت‌ها و حرکات سه بعدی برای یک شخصیت آموزش دیده‌اند، معمولاً پروژه‌های فریلنسری با درآمد خوبی دریافت می‌کنند.

 

  1. ادمین شبکه های اجتماعی

ادمین شبکه های اجتماعی یکی از سود آورترین روش های فریلنسری است که حتی در بین خانم های خانه دار نیز بسیار محبوب شده است! البته وقتی اسم ادمین میاد اکثرا فکر میکنن هدف از استخدام این افراد فقط مدیریت پیج اینستاگرامه. در حالی که برای کار با شرکت های بزرگتر، مدیران رسانه های اجتماعی باید در بسیاری از پلتفرم ها مانند اینستاگرام، توییتر، لینکدین، آپارات، یوتیوب، واتس اپ و غیره مهارت داشته باشند. یک مدیر یا متخصص رسانه های اجتماعی به مشتری خود کمک می کند تا استراتژی های خود را در این سیستم عامل ها پیاده سازی و توسعه دهد.

 

  1. ویرایشگر صوتی و تصویری

یک ویرایشگر صوتی و تصویری باید درک کاملی از ضبط، ویرایش و تولید ویدئو و صدا داشته باشد. وقتی این افراد با شرکت ها یا افراد شریک می شوند، معمولا پادکست یا محتوای ویدیویی تولید می کنند. بنابراین باید هنر نرم افزارهای ویرایش صدا و تصویر را بدانند.

 

و کلام آخر...

به نظر من فریلنسینگ بیشتر یک سبک زندگی است تا یک مهارت. اگر تصمیم دارید وارد این دنیای جذاب شوید یا به تازگی وارد آن شده اید، هرچه بیشتر این سبک زندگی را تمرین کنید و تکنیک های خود را اصلاح کنید، در آن بهتر خواهید شد.

اگر به فکر فریلنسینگ هستید، این مسیر کمی ترسناک به نظر می رسد، مطمئن باشید این ترس کاملا طبیعی است و به زودی از بین می رود. با این حال، من و همه کسانی که قصد دارند به صورت فریلنسینگ پول در بیاورند، فکر می کنیم که ورود به این دنیا خطرناک است. البته خطر این است که اگر کار خود را به خوبی انجام دهید، در بیشتر موارد به موفقیت ختم می شود!

 

 

می دانیم که امروزه در هر حوزه ای تعداد زیادی وبسایت وجود دارد که اغلب آن ها نیز در حال فعالیت و تلاش برای رسیدن به رتبه 1 تا 3 در موتورهای جستجو هستند امــا آنچه که مهم است ماندن در لینک های برتر است زیرا پس از رسیدن به جایگاه و رتبه برتر هر لحظه ممکن است رقیب جایگاه شما را تصاحب کند.

در این مقاله سعی شد تا مسئله کسب درآمد از فریلنسری  بصورت مختصر بررسی شود، اما در صورت هر گونه سوال و ابهامی می توانید از طریق وبسایت خانوم سین نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید