پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

منابع آزمون OET

آزمون OET چیست؟

آزمون OET آزمون تخصصی زبان انگلیسی ویژه مشاغل علوم پزشکی و حوزه درمان است که توسط مرکز آزمون ‌های بین ‌المللی دانشگاه کمبریج در بسیاری از کشورهای جهان برگزار می شود و توانایی زبانی کارکنان مشاغل حوزه سلامت را از نظر تخصصی مورد سنجش و ارزیابی قرار می ‌دهد.

تمام افرادی که در مشاغل علوم پزشکی و حوزه سلامت فعالیت دارند مانند پزشکان، دندانپزشکان، پرستاران و غیره که قصد دارند برای مهاجرت شغلی به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا مهاجرت کنند باید برای اثبات مهارت زبان خود در این آزمون شرکت کنند، چرا که کسب نمره قابل قبول در این آزمون یکی از شرایط مهم برای اخذ مجوز کار و ویزای کاری کشور مقصد است، همچنین کسب نمره ی بالا شانس متقاضی برای دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما (جاب آفر) را در کشور مقصد بیشتر می کند.

سوالات آزمون OET برخلاف آزمون های دیگر مانند آیلتس که دامنه ی وسیعی از موضوعات مختلف را شامل می شود، تنها در مورد حوزه ی علوم پزشکی است و سوالات بخش هایی از آن نیز با توجه به تخصص داوطلبان طراحی شده است، از این رو داوطلبان به واژه ها آشنایی دارند و پاسخ دادن به سوالات برای آنها آسان تر خواهد بود.

ساختار آزمون OET

آزمون OET برای ارزیابی 12 تخصص در علوم پزشکی و درمانی برگزار می شود، که ساختار آزمون برای هر 12 رشته یکسان است. آزمون او ای تی مانند بسیاری از آزمون ‌های زبان انگلیسی دانش زبانی داوطلبان را در چهار مهارت زبان انگلیسی یعنی خواندن (Reading)، شنیدن (Listening)، صحبت کردن (Speaking) و نوشتن (Writing) ارزیابی می کند.

سوالات مهارت های خواندن و شنیدن برای تمام تخصص ها یکسان است، اما مهارت های صحبت کردن و نوشتن برای هر تخصص جداگانه طراحی شده است و داوطلب براساس رشته ی تخصصی خود به این بخش ها پاسخ می دهد. همچنین مدت زمان انجام این آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است و داوطلبان باید در این مدت به سوالات پاسخ دهند.

مهارت خواندن (Reading): این بخش از آزمون سه قسمت و 42 سوال دارد و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات 60 دقیقه است.

مهارت شنیدن (Listening): در این بخش داوطلبان باید به 42 سوال در سه قسمت در مدت زمان 40 دقیقه پاسخ دهند.

مهارت صحبت کردن (Speaking): داوطلب در این بخش باید نقش تخصص خود را بازی کند و برای ایفای هر نقش 5 دقیقه زمان دارد و انجام این بخش 20 دقیقه طول می کشد.

مهارت نوشتن (Writing): در بخش نوشتاری داوطلب باید در مدت 45 دقیقه نامه ای بنویسد، این بخش براساس یک موقعیت معمول در محل کار و با توجه به نیازهای متخصص طراحی شده است.

کدام تخصص ها می توانند در آزمون OET شرکت کنند؟

آزمون OET برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی داوطلبان در 12 رشته در حوزه سلامت برگزار می شود که عبارتند از:

1- پزشکی

2- داروسازی

3- پرستاری

4- رادیوگرافی

5- رژیم درمانی

6- بینایی سنجی

7- کاردرمانی

8- گفتار درمانی

9- دندانپزشکی

10- پا پزشکی

11- فیزیوتراپی

12- دامپزشکی

نمره دهی به آزمون OET

نمره ی داوطلبان در آزمون او ای تی از 0 تا 500 در پنج سطح طبقه بندی می شود:

1- نمره 450 تا 500

2- نمره 350 تا 440

3- 200 تا 340

4- 100 تا 190

5- 0 تا 90

آزمون OET نمره رد یا قبولی ندارد و نمره قبولی از سوی مراکز درمانی، بیمارستان ها و غیره تعیین می شود، اما به طور کلی اغلب حداقل نمره قابل قبول 350 است و نمره 450 تا 500 بالاترین سطح و نمره 0 تا 90 پایین ترین سطح مهارت زبان است.

اعلام نتایج آزمون OET

نتایج آزمون 16 روز کاری پس از برگزاری آزمون اعلام می شود، همچنین مدت اعتبار مدرک آن دو سال است و پس از دو سال، اعتبار آن به پایان می رسد و چنانچه متقاضی برای مهاجرت نیاز به ارائه مدرک آزمون او ای تی داشته باشد، باید دوباره در آزمون شرکت کند و مدرک جدیدی اخذ نماید.

کتب و منابع آزمون OET

برای اینکه داوطلبان بتوانند موفق به کسب حداقل نمره ی قابل قبول (350) شوند، باید با مطالعه کتب و منابع معتبر، برای شرکت در آزمون آماده شوند. که به برخی از این منابع اشاره می کنیم:

1- کتاب Official Practice Book 1: این کتاب شامل سه تست عملی OET به همراه پاسخنامه است، مروری بر OET و نحوه نمره دهی آزمون، راهنمای اطلاعات داوطلب، معیارهای مهم ارزیابی و اطلاعات مفید زبان.

2- کتاب Nurses’ Guide to the Updated OET 2.0 ( Speaking & Writing): این کتاب شامل کارآمدترین استراتژی ها، تمرین های گسترده و توضیح دقیق نحوه ی امتیازدهی مهارت های آزمون در بخش گفتاری و نوشتاری است.

3- کتابOET Preparation (Cambridge) : این کتاب شامل تمرینات مهم در هر چهار مهارت زبان انگلیسی است.

4- کتاب Kaplan Official Guide to OET: این کتاب یکی دیگر از منابع ارزشمند آزمون است، راهنمای رسمی OET اولین و تنها کتاب راهنمای تأیید شده توسط (CBLA) است. این کتاب شامل نکات و استراتژی های اصلی آزمون است.

5- کتاب Kaplan Official Guide to OET 2.0: این کتاب شامل تست گوش دادن به آهنگ، سوالات تالیفی واقع بینانه و فعالیت های تقویت مهارت برای هر یک از مهارت های زبان و نکات خود آموزی است.

6- کتاب OET Updated Prep Plus For Nurses: The 3-in-1 Guide For Writing, Speaking & Listening: مطالب این کتاب شامل سوالات مفید در سه مهارت نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن است.

7- کتابMAGGIE RYAN Collection : تمرینات این کتاب برای تقویت مهارت های خواندن، گوش دادن و نوشتن است.

8- کتابHow to Pass the OET: For Nurses : این کتاب دارای چهار آزمون تالیفی کامل است و اطلاعاتی در مورد ساختار آزمون، تمرینات مربوط به مهارت های زبان، نحوه آماده سازی و قبولی در آزمون را ارائه می دهد.

9- کتاب OET Writing Strategy Guide: Everything You Need to Know About the Revised Assessment Criteria: این کتاب یکی دیگر از منابع معتبر آزمون است و در مورد تقویت مهارت نوشتن است و به بررسی معیارهای ارزیابی و مراحل نوشتن نامه می پردازد.

 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

شرکت مهاجرتی هومان ویزا مشاوره امور مهاجرت و برگزاری آزمون های زبان بین المللی 09192189686 09192189687