همیشه یک سری تکنیک ها و چک لیست ها برای سئو وجود داشته است . میدانید که سئو فرایندی سخت و زمان بر است . همچنین دیدن نتیجه در سئو کار سختی است . اما با یک سری کارها میتوانید آن را انجام دهید . توی مقاله قبلی که راجب چک لیست های سئو نگارش کردیم ، نکاتی رو ارائه دادیم که در سئو صعودی سایت به شما کمک شایانی میکرد . توی این مقاله هم میخواهیم راجب نکاتی صحبت کنیم که به شما در این سری کارها کمک میکند . اگر میخواهید مقاله قبلی مارا بخوانید بروی این لینک کلیک کنید . همچنین پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . چرا که نکات تازه ایی رو برای پیشرفت سئو ارائه داده ایم .
در سئو کردن وبسایت ، مخصوصا سئو صعودی سایت های وردپرسی باید دقت داشته باشید که کدام کارها را به درستی انجام دهید تا به مشکل خاصی بر نخورید . منظورم اینه که نه توی انجام موارد چک لیست سئو صعودی زیاده روی کنیم و نه کم کاری ! این مقاله رو مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید .
نکات و لیست امورات مهم سئو
همانطور که اکثر ماها میدانیم و در مقاله قبلی به آن اشاره کردیم ، ابزارهایی برای سئو صعودی وجود دارند . چه ابزارهایی که به صورت مستقیم به سئو شدن محتوای سایت ما کمک میکنند و چه ابزارهایی که به ما آمار و ارقامی درست و دقیق برای سئوی بهتر سایت می دهند . برای انجام آنالیز سئو صعودی وردپرس میتوانید از پلاگین کاربردی Rank Math استفاده کنید. برای دانلود و نصب این افزونه میتوانید از مخزن وردپرس افزونه رنک مث را دانلود کنید .
رنک مث ، ماشین بهبود سئو به صورت صعودی
باید بگم که پلاگین رنک مث یکی از بهترین افزونههای سئو وردپرس نامیده شده است . این نامگذاری ها و محبوبیت ها از رضایت وبمسترها در مسیر سئو صعودی شکل گرفته است . که برای همه سایت های وردپرسی میشه استفاده کرد رنک مث برای حرفه ای ها بیشتر نتیجه بخش هست و در موضوعات تفریحی و موزیک بیشتر استفاده میشه پس به این چنین پلاگین هایی اعتماد کنید (: . این افزونه به شما کمک میکند بدون هیچ دانش فنی، سایت خود را برای موتورهای جستوجو بهینه کنید. رنک مث در سایت شما نظارت هایی را انجام می دهد و مسائل مهم را برایتان بولد میکند و سپس آمارهایی را ارائه مینماید تا بتوانید به کمک آن ترافیک سایت و رتبهبندی کلیدواژه خود را افزایش دهید.
مطمئن شوید که موتورهای جستجوگر ، سایت شما را می بینند !
میدانید که دیده شدن خیلی مهم هست . حتی دیده شدن وبسایت و محتویات آن در گوگل و مرورگرها ! اگر سایت خود را به تازگی راهاندازی کردهاید یا اخیرا تنظیمات بالا را تغییر دادهاید، ایندکس شدن یا در سرچ گوگل پذیرفته شدن ممکن است چند روز طول بکشد. اما شما به عنوان یک وبمستر کاردرست ، همیشه این موضوع را بررسی کنید و از صحت کارکرد آن اطمینان حاصل کنید . (سئو صعودی)
بررسی کنید آیا Meta Tagها را از دست دادهاید.
دوتا از مهم ترین عناصر که در سئوی سایت تاثیر به شدت خوبی دارند ، تگ عنوان و توضیحات متا هستند. موتورهای جستجو از این اطلاعات برای درک محتوای صفحه استفاده خواهند کرد. متا تگها قطعاتی از کد HTML هستند که به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک میکند بفهمند صفحه در مورد چیست. معمولا برچسب عنوان و توضیحات متا در نتایج جستوجو نمایش داده میشود، اگرچه گاهی اوقات گوگل بسته به عوامل مختلف مانند آنچه آن کاربر در جستجوی آن است متن را تغییر میدهد. حتما سعی کنید که تا حد ممکن و به تعداد کافی ، از توضیحات متا و تگ های عنوان استفاده کنید .
مورد بعدی : حتما مطمئن شوید که لینکهای داخلی و خارجی دارید
تا لینک سازی نکنید ، نمی توانید سایت خود را به خوبی سئو کرده باشید . نهایتا بتوانید صفحه دوتا محصول یا یک صفحه خاص را سئو کنید یا در سئو صعودی به خوبی پیش نرفته باشید که این هم زیاد پاسخگوی شما نخواهد بود . برای سئوی موثر و درست حسابی ، پیشنهاد میکنم که لینک سازی کنید . برای لینک سازی هم باید در سایت خود لینک های داخلی و خارجی استفاده نمایید . آنها برای موفقیت سئوی شما بسیار مهمند، اما بسیاری از صاحبان کسبوکار اهمیت آنها را متوجه نمیشوند.
موتورهای جستجو لینکهای متفاوتی را دنبال میکنند تا صفحات جدیدی را در نتایج جستوجو بیابند و ایندکس کنند ایجاد لینکهای داخلی و خارجی اجازه میدهد که crawler ها یا خزندههای موتور جستوجو، محتوای جدید را در وبسایت مربوطه کشف کرده و رتبهبندی را به راحتی ارتقا دهند.
سرعت سایتتان را بسنجید
سرعت پارامتر بسیار مهمی است . باید این موضوع را درک کنید تا به تاثیر آن در سئوی وبسایت پی ببرید . مثلا به عنوان مثال ، گوگل از سرعت بارگذاری وبسایت به عنوان یک عامل رتبهبندی استفاده میکند . خب پس وقتی که سرعت بالایی داشته باشید ، میتوانید در رتبه بندی های گوگل و به صورت کلی تر ، سئو جایگاه مناسبی را به دست آورید .شما باید بدانید که وبسایتتان چقدر برای بازدیدکنندگان سریع است. برای متوجه شدن سرعت بارگذاری وبسایت شما برای کاربران از سایت GT Metrix استفاده کنید .