پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

8 مرحله ای که باید برای طراحی سایت موفق طی کنید

saeed sadeghi 3 سال پیش

وقتی طراحان وب به روند طراحی یک وب سایت فکر می کنند، تمایل دارند تا به موارد فنی مانند کد نویسی ، مدیریت محتوا توجه کنند. طراحی یک وب سایت اصولی و عالی مربوط به چگونگی ادغام سایت با رسانه های اجتماعی یا یک گرافیک عالی نیست. نیاز داریم تا موارد ذکر شده را رعایت کنیم اما مسیر اصلی، همسو شدن با استراتژی کسب و کار است.

وب سایتی که اصولی طراحی می شود چیزهای زیادی را ارائه می دهد و فقط به زیبایی محدود نمی شود. این وب سایت ها توجه بازدید کننده را به خود جلب می کنند ، درک محصول یا خدمات موجود ، شرکت و همچنین مارک تجاری با استفاده از چندین شاخص ، ترکیب تصاویر ، متن و تعاملات را برای مردم آسان می کند. این بدان معنی است که هر عنصری که در وب سایت شما یافت می شود باید درست کار کنند تا به یک هدف مشخص برسند.

اما چگونه این عناصر را در رسیدن به هدف اصلی باید مدیریت کنیم؟؟ این فرآیند هنگامی امکان پذیر است که هم ظاهر و هم عملکرد وب سایت را در نظر بگیرید. فرآیند طراحی وب سایت شامل 8 مرحله می شود:

 

xnKWh5E5z7OMoh6AjDeRANcToHBw1CztlL1X95FW.jpg

1.شناسایی هدف از طراحی سایت

این مرحله اولین مرحله از فرآیند طراحی سایت است.طراح سایت باید هدف نهایی را مشخص کند. به طور معمول سوالاتی باید از خود بپرسید که در ادامه به آنها پرداخته ایم:

سایت برای چه کسی است؟

هدف اصلی وب سایت چیست؟ فروش ، اطلاع رسانی یا فقط ی وب سایت سرگرم کننده است؟

کاربران انتظار دارند در وب سایت شما چه چیزی پیدا کنند؟

آیا وب سایت برای انتقال پیام اصلی نام تجاری است یا یک وب سایت شخصی؟

آیا رقیبی وجود دارد؟ کسب و کار شما چه تفاوتی با سایر رقبا دارد که باعث متمایز بودن شما می شود؟

پاسخ به سوالات فوق بخش مهمی از هر فرآیند طراحی سایت اصولی است که اگر نتوانید به هر کدام به درستی و به موقع پاسخ دهید، کل پروژه ممکن است راه اشتباهی را طی کند.

 

 

2.ساخت دامنه

انتخاب نام دامنه یکی از رایج ترین و دشوارترین مشکلاتی است که پروژه های طراحی وب با آن روبرو هستند. در ابتدا ، مشتری فقط ممکن است یک هدف واحد در ذهن داشته باشد ، اما در طول فرایند طراحی ، اهداف او ممکن است به تدریج گسترش ، تکامل یا تغییر یابد. قبل از اینکه بدانید ، علاوه بر طراحی و ساخت وب سایت برای آنها ، باید برنامه های وب ، ایمیل و اعلان ها را نیز ایجاد کنید. این موضوع ممکن است مشکلی برای طراح ایجاد نکند اما در اغلب موارد منجر به کار بیشتر می شود. با این حال اگر انتظارات برآورده شوند زمان پروژه افزایش می یابد.

 

 

3.ایجاد نقشه سایت و وایرفریم

اکنون می توانید پس از استفاده از اطلاعات حاصل از مراحل قبلی ، برنامه ای برای وب سایت خود تهیه کنید. این مرحله ای است که شما نقشه سایت را طراحی می کنید.

نقشه سایت شامل تمام موضوعات اصلی وب سایت و همچنین در صورت لزوم موضوع فرعی است. سایت مپ یک راهنما برای شناختن نوع محتوایی است که در سایت ظاهر می شود و برای ایجاد یک سیستم ناوبری قابل اعتماد و آسان بسیار حیاتی است. هنگام ایجاد یک وب سایت ، همیشه باید مخاطب یا کاربر نهایی را در ذهن داشته باشید. این افراد کسانی هستند که به محصولات یا خدمات شما علاقه مند می شوند. ایجاد یک رابط کاربری آسان یا کاربر پسند وب سایتی ایجاد کنید که پیمایش آن آسان باشد.

ساخت یک وایرفریم مرحله بعدی است. وایر فریم چارچوبی را فراهم می کند که به شما امکان می دهد عناصر محتوا و طراحی بصری را ذخیره کند. همچنین می تواند به شناسایی چالش ها و موانع احتمالی با نقشه سایت کمک کند.

iDfeOkd7yE0xUqm7kRNsP8iMWJj69VF1BiRhmfPa.jpg

 

4.انتخاب قالب و پلاگین ها

در این مرحله باید تصمیم بگیرید کهچه تکنولوژی هایی را نیاز دارید. هدفتان باید به گونه ای باشد که مشتریان به سرعت به هدفشان برسند. این روشی است که دوست دارند. مهم است که شما قبل از انتخاب و خریداری پلاگین ها ، زمانی را اختصاصی بدهید و لیستی از آنچه در سایت نیاز دارید را بنویسید. هنگام جستجو در قالب ها و افزونه ها  این نکات را به یاد داشته باشید.

 

رایگان در مقابل نسخه پولی

بسته به آنچه می خواهید ، می توانید خواسته های خود را در برخی از تم ها و پلاگین های رایگان پیدا کنید. اکثر آنها برای باز کردن قفل ویژگی های اضافی ، نسخه پولی را ارائه می دهند. باز هم ، مزایای بسیاری وجود دارد که همراه با قالب های برتر یا پلاگین ها ارائه می شوند. قالب یا پلاگین های برتر با نسخه های به روز شده وردپرس سازگاری دارند. همچنین ویژگی های جالبی را که می توانید در سفارشی سازی وب سایت خود استفاده کنید ، مورد توجه قرار می دهید. این موضوع به این معنی است که آنها ایمن هستند و مرتباً به روز می شوند.

 

پشتیبانی از قالب و پلاگین

در شرایطی که مشکل امنیتی از استفاده از مضامین یا افزونه ها به وجود می آید ، ممکن است پشتیبانی وجود نداشته باشد. پشتیبانی پلاگین و قالب به این معنی است که توسعه دهنده می تواند برای ارزیابی مسئله موجود در وب سایت شما وارد شود. چنین ویژگی را در قالب یا پلاگین رایگان نخواهید یافت.

 

شهرت توسعه دهنده قالب و پلاگین

اگر شناخته شده است که توسعه دهنده از شهرت خوبی برخوردار است و محصولات با کیفیتی را ارائه می دهد ، احتمال استفاده از پلاگین ها یا قالب های آنها وجود دارد.

به خاطر داشته باشید که امنیت ، پشتیبانی همه جانبه و اعتبار برنامه نویس نیز دست به دست هم می دهند.

 

 

5.ایجاد محتوا و سئو

این فرآیند شامل بررسی عمیق محتوای وب سایت است. اگر مشتری قبلا وب سایتی داشته باشد سئو کار باید محتوای موجود را مرور کند و برای توسعه مطالب تازه برنامه ریزی کند. قابلیت مشاهده یک سایت در موتور های جستجو به محتوایی که دارید بستگی دارد. عمل ایجاد و بهبود محتوا برای بهبود رتبه بندی در موتور های جستجو به عنوان سئو شناخته می شود.

برای موفقیت هر وب سایت باید کلمات کلیدی و عبارات کلیدی خود را به درستی انتخاب کنید. می توانید از انواع ابزار ها در زمینه مانند Google Keyword Planner استفاده کنید. این ابزار میزان جستجو برای عبارات کلیدی هدف را نشان می دهد. به شما این امکان را می دهد تا بدانید افراد در اینترنت به دنبال چه چیزی می گردند.

روند طراحی سایت باید متمرکز بر ایجاد سایت هایی با در نظر گرفتن سئو باشد. سئو علمی فوق العاده پیچیده است اما در مرحله اول اطمینان حاصل کنید که کلمات کلیدی در H1 ، توضیحات متا و محتوای سایت نشان داده می شوند.

 

 

6.آزمایش کردن

هنگامی که همه تصاویر و محتوا آن انتخاب شدند، سایت برای آزمایش آماده است. اطمینان حاصل کنید که هر صفحه به درستی و کامل آزمایش شده است. تمام لینک ها به خوبی کار می کنند و سایت می تواند به درستی در همه مرورگرها و دستگاه ها بارگیری شود. خطا ها ممکن است به دلیل اشتباهات در کد نویسی رخ دهند. تشخیص و رفع آنها ممکن است دشوار باشد اما بهتر از ارائه یه سایت معیوب است. آخرین بار عناوین و توضیحات متای صفحه را مرور کنید.

QSf3McmRK5hLXNqy1aragRkDcKjCndpCKwUM9rKn.jpg

7.وب سایت را راه اندازی کنید

پس از تأیید اینکه همه چیز در سایت به خوبی کار می کند ، اکنون می توانید راه اندازی وب سایت خود را برنامه ریزی و اجرا کنید! هر دو روش زمان بندی راه اندازی و روش های ارتباطی باید در این مرحله گنجانده شوند. شما باید زمان راه اندازی و نحوه اطلاع رسانی به مردم را در نظر بگیرید.

 

 

8.پشتیبانی ، پشتیبانی و پشتیبانی ...

بیشتر افراد آخرین مرحله از فرآیند طراحی وب را نادیده می گیرند. نگهداری از وب سایت برای سلامتی و موفقیت پایدار یک وب سایت و همچنین به عنوان منبع درآمد دوره ای احتمالی بسیار مهم است.

قبل از طراحی یک وب سایت جدید ، مهم است که شما به مشتریان خود در مورد مسئولیت های طولانی مدت داشتن یک وب سایت آموزش دهید. وب سایت ها همانند داشتن خانه یا ماشین به نگهداری و رسیدگی نیاز دارند. بنابراین ، اطمینان حاصل کنید که یک سرویس تعمیر و نگهداری وردپرس ماهانه برای کمک به مشتریان خود در حفظ وب سایت های آنها ارائه می دهید. این مورد یکی از مواردی است که هر شرکتی که میخواهد به بهترین شرکت طراحی سایت در ایران تبدیل شود باید رعایت کند.

در درجه اول ، برای اینکه یک سایت وردپرس کاملاً عملیاتی شود ، یک سرویس نگهداری وردپرس باید شامل موارد زیر باشد:

   به روزرسانی های وردپرس

   به روز رسانی تم و پلاگین

   پشتیبان گیری از وردپرس

   امنیت وردپرس

    پیگیری و گزارش تجزیه و تحلیل

    میزبانی وردپرس

 

 

نتیجه گیری

فرآیند طراحی وب سایت شما باید پس از طی مراحل ذکر شده در بالا ، به آسانی پیش برود. انجام کمی تحقیق و برنامه ریزی می تواند به طراحی وب سایت شما کمک کند تا اطلاعات بیشتری کسب کند. در نهایت ، نگهداری وب سایت می تواند از سرمایه گذاری مورد استفاده در ایجاد سایت محافظت کند. در پایان، مشتریان از تجربه خود راضی بوده و ارزش آن را در وب سایت خود مشاهده می کنند.

https://vistaapp.ir/طراحی-سایت-در-اهواز/

 

 

روند طراحی وب شما چگونه است؟

آیا روند طراحی شما مشابه چیزی که ذکر شد است یا کاملا متفاوت به نظر می رسد؟ همه چیز را در مورد فرآیند سایت خود در بخش نظرات بگویید.

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

سلام من یک دیجیتال مارکتر هستم که با سئو زندگی میکند.