انواع سینی کابل گالوانیزه :

تولیدی سینی کابل برق
جهت کابلکشی های فشار قوی سینی های کابل گالوانیزه از گذینه های مناسبی برای پیمانکاران و کارفرمایان است. سینی برق ساخته شده با فلز گالوانیزه به دو صورت اصلی تولید می شوند. آبکاری گرم و سرد
گالوانیزه سرد :
سینی کابل گالوانیزه سرد با روی پوشیده شده و مقاومت خوبی دارد. روی قرار گرفته موجب می شود آهن آلات از هر نوع زنگ زدگی در امان باشند. سینی کابل گالوانیزه سرد به دلیل ارزان تر بودن در تمام ساختمان ها و تاسیسات به صورت توکار استفاده می شود . به فرآیند آبکاری سرد گالوانیزاسیون هم گفته می شود.
موارد استفاده :
ساختمان های تجاری اداری
شهرهای کوهستانی
سینی کابل های گالوانیزه آبکاری گرم :

در این روش تولید کننده سینی کابل آنها را در وان مذاب روی با دمای 470 درجه سانتیگراد قرار می دهد . بعد از مدت زمان مشخصی سینی های فلزی ابتدا با اکسیژن بعد با کربن فعل و انفعالات نشان داده با تیکنسی منسجم در برابر زنگ زدگی ساخته می شود. گالوانیزه کردن سینی های برق به رو ش غوطه وری گرم در حقیقت یک روکش است که فولاد در وان مذاب روی فرو رفته تا از نظر ترکیب و ساخت مناسب سینی گالوانیزه فراهم شود.
کاربرد :
سینی کشی در شهرهای شرجی و نمناک ، شمال و جنوب کشور
کابل کشی در صنعت های نفتی ، پتروشیمی ، پالایشگاهی ، سوخت های فسیلی
شاخص های سینی کابل استاندارد :
برای تولید و ساخت سینی کابل ها استانداردهای جهانی متفاوتی وجود دارد. هر کدام از استانداردها به جهت و سمت و سوی مشخصی رعایت می شود که با توجه به کشور کیفیت سینی های کابل تفاوت دارد.
سوراخ یا پانچ ها :
طول شاخه های سینی کابل از کنگره های زیاد به صورت منظم تشکیل می شود که بوسیله این سوراخ ها جریان هوا به بهترین حالت بین کابل های برق عبور می کند. این نظم پرپانچی یا مشبک بودن سینی های کابل است. روش تولیدشان توسط ماشین های CNC صورت می گیرد که به شکل شبکه ای پانچ می شود و به آنها سینی کابل مشبک گفته می شود.
اندازه و ابعاد استاندارد :
در هر نوع کابلکشی ساختمان های اداری و مسکونی مقدار سیم و کابل ها با هم تفاوت دارد. به این دلیل سایز و ابعاد سینی های برق کشی با هم متفاوت هستند.
- عرض 10 سانتی متر
- عرض 20 سانتی متری
- عرض 30 سانت
- عرض 40 سانتی متر
- عرض 50 سانت
درپوش و کاور سینی کابل :
کاورها و درپوش سینی برق به صورت مشبک ساخته نمی شوند. به این دلیل که اگر مسیر کابلکشی در بیرون ساختمان باشد مایعات و سیلات مایع به داخل سینی وارد می شود و باعث اتصالی کابلها و خرابی کف سینی های کابل می شود. بنابراین از صفحه های ورق گالوانیزه بصورت یکپارچه برای ساخت درب ها استفاده می شود.
اتصالات ثابت سینی های کابل :
اولین تجهیز مورد نیاز برای وصل کردنشان رابط سینی کابل است رابط ها از قسمت زیر و بصورت بغل بندی سینها را در خود جای می دهند. دومین مورد برای زاویه بندی سینی کشی نیاز به زانویی سینی کابل است ، زانو ها از نظر ریاضیات درجه بندی دارند. سومین مورد کانکتور ها هستند که بصورت تبدیلی دو عرض متفاوت سینی برق را به هم وصل می کنند.
تجهیزات نگهدارنده سینی های کابل :
برای نگه داشتن وزن سینی کابل و کابلهای برقی که قرار است داخلشان در ارتفاع قرار بگیرد نیاز به تجهیزات مشخصی است. این نوع تجهیزها ساپورت سینی کابل است. ساپورت ها از نظر اولویت دیواری ، سقفی و زمینی ساخته می شوند. علاوه بر این ممکن است بخواهید از قسمت درونی برای کار گذاشت چراغ ها یا باکس های سنگین استفاده کنید. بنابراین ساپورت با براکت سینی تلفیقی به کار می رود.
انواع ساپورت :
ساپورت دیواری سینی کابل
ساپورت سقفی سینی کابل
ساپورت زمینی