پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

سرمایه گذارى در استارت آپ

mycustomer 3 سال پیش

 

سرمایه گذارى در استارت آپ

برای اینکه سرمایه گذاری در استارت آپ توأم با موفقیت باشد، در ابتدا، باید استارت آپ و نوع فعالیت آن را بررسی کنید و نسبت به اهداف خود آگاهی کامل را به دست آورید. سپس برای تکمیل تیم از افرادی که دانش کافی در زمینه فعالیت شما دارند را، استفاده کنید. در آخر با توجه به هدف استارت آپ و هم فکری تیم تخصصی تان روش سرمایه گذاری خود را انتخاب کنید.

نکاتی که پیش از انتخاب سرمایه گذار در استارت آپ باید بدانید

برای آنکه بتوانیم بهترین نوع سرمایه گذاری در استارت آپ تان را انتخاب کنید بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

میزان تخصص و دانش تیم مورد بررسی قرار گیرد.

سابقه کار و تجربه تیم یا کارآفرین استارت آپ بررسی شود.

درآمد زایی فعالیت استارت آپ در زمان فعلی و آینده بررسی شود.

تمام فعالیت استارت آپ شفاف سازی شود و هیچ نقطه مبهمی وجود نداشته باشد.

سرمایه گذار باید مبلغی را سرمایه گذاری کند که در صورت از دست دادن، توان جبران آن را داده باشد.

استفاده از هوش سرمایه گذار، برای ادامه راه استارت آپ می‌تواند بسیار سودمند باشد. پس سعی کنید روابط طرفین به شکل مثبت شکل گیرد.

کارآفرین عمل‌گرا باشد و ایده‌هایش قدرت محقق شدن و سودآوری را داشته باشند. در این شرایط سرمایه گذار با آسودگی خاطر سرمایه مورد نیاز را در اختیار کار آفرین یا تیم استارت آپ قرار می دهد.

یکی از اصول قابل توجه در سرمایه گذاری این است که فرد تمام سرمایه شخصی خودش را مانند ماشین و منزل و … استفاده نکند. چراکه در صورت شکست در پروژه ممکن است تمام سرمایه اش از بین برود.

روش های سرمایه گذاری در استارت آپ

استفاده از سرمایه شخصی

به روشی که شما از سرمایه خودتان استفاده می‌کنید سرمایه شخصی میگویند. حال این سرمایه ممکن است متعلق به خودتان باشد یا اقوام و آشنایانی که این سرمایه را در اختیار شما قرار می‌دهند.

ویژگی‌های سرمایه گذاری شخصی:

معمولاً در این روش سرمایه گذار، سرمایه محدودی دارد در نتیجه روند کارها کندتر پیش می‌رود و برای رسیدن به سود زمان بیشتری نیاز است.

بازاریابان معتقدند اگر یک استارت آپ تلاش کند هزینه‌ها را، از طریق سرمایه شخصی پرداخت کند، شانس بیشتری برای رسیدن به هدف خواهد داشت.

استفاده از سرمایه بیرونی

در این روش شما از فرد یا سازمانی مبلغی را برای سرمایه گذاری قرض می‌گیرید. سازمان این سرمایه را در اختیار شما قرار می‌دهند؛ مانند وام‌هایی که بانک‌ها و صندوق‌های مالی با شرایط و ضوابط خود در اختیارتان قرار می‌دهند.

ویژگی‌های سرمایه گذاری بیرونی

نسبت به روش قبل زودتر و راحت‌تر به هدفتان خواهید رسید.

گرفتن وام زمانی باعث موفقیت شما می‌شود که در بازه زمانی مشخص به سود مکفی دست پیدا کنید. تا علاوه بر پرداخت بدهیتان، بازده مالی خوبی برای استارت آپ شما داشته باشد. در غیر این صورت اعتبار و سرمایه خودتان را از دست خواهید داد و مجبور به پرداخت جریمه دیر کرد وام نیز می‌شوید.

شراکت با افراد حقیقی یا حقوقی (شراکت در سهام(

در این روش شخص یا سازمانی مبلغی را به عنوان سرمایه به شما می‌دهند و شما نیز مقدار مشخصی از سهام استارت آپ را به آن شخص حقیقی یا حقوقی واگذار می‌کنید. نسبت به روش قبلی افراد و مجموعه‌های کمتری حاضر هستند با این شرایط، سرمایه را در اختیار شما بگذارند.a

ویژگی‌های شرکت در سهام:

این روش برای استارت آپ هایی که برای رسیدن به سود به زمان بیشتری نیاز دارند، مناسب است.

در سرمایه گذاری سهامی شما استرس پرداخت قسطی یا بدهی خود به صورت کامل را در زمان محدود ندارید.

در این روش شما می‌توانید از علم و تجربه شرکت یا فردی که با آن شریک شده‌اید، بهره ببرید و به نتیجه بهتری دست پیدا کنید.

تلفن همراه

905373860723+

٩٠۵٣۴٠۶٢۵۵٩١+

منبع:

https://arminardalan.com/

 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید