در این مقاله از سایت ارگن به معرفی زبان سی شارپ می پردازیم و شما را کاملا با زبان برنامه نویسی سی شارپ آشنا می کنیم. زبان برنامه نویسی سی شارپ، یک زبان برنامه نویسی Cross Platform است که با وجود NET Core شما می توانید این زبان را بر روی همه سیستم عامل ها (Windows, Linux, Mac) اجرا کنید و به توسعه برنامه های خود بپردازید. برای بررسی بیشتر زبان برنامه نویسی c# تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
آموزش سی شارپ سایت ارگندرباره سی شارپ
بدون شک یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا سی شارپ است و بر اساس تحقیقات انجام گرفته جزو 5 زبان برنامه نویسی برتر دنیا شناخته شده است و همچنین بازار بسیار خوبی در ایران و دنیا نیز دارد.از زبان برنامه نویسی C# می توان برای ساخت برنامه های تحت ویندوز (دسکتاپ)، برنامه های تحت وب،Web service ها، برنامه های موبایل و بازی ها استفاده کرد. برای ایجاد برنامه های ویندوز از طریق زبان سی شارپ می توان از پلتفرم های WinForms،WPF و UWP استفاده کرد. حتی با استفاده از زبان سی شارپ و پلتفرم هایی مانند Xamarin می توان برای اندروید، iOS و ویندوزفون ها برنامه ایجاد کرد. همچنین فریمورک های ASP.NET MVC و ASP.NET Core دو تکنولوژی برای طراحی و ایجاد برنامه های تحت وب مدرن هستند که امروزه در دنیای برنامه نویسی بسیار پرکاربرد و پر آوازه می باشند. بنابراین اگر تسلط خوبی به زبان برنامه نویسی سی شارپ داشته باشید، شما آمادگی کافی برای شروع یادگیری فریمورک قدرتمند ASP.NET Core را نیز خواهید داشت.
تاریخچه سی شارپ
در سال ۱۹۹۹، شرکت Sun (سان) اجازه استفاده از زبان برنامهنویسی جاوا را در اختیار شرکت مایکروسافت قرار داد تا در سیستمعامل خود از آن استفاده کند. جاوا در اصل به هیچ پلتفرم یا سیستمعاملی وابسته نبود، ولی مایکروسافت برخی از مفاد قرار داد را زیر پا گذاشت و قابلیت مستقل از سیستمعامل بودن جاوا را از آن برداشت، شرکت سان پروندهای علیه مایکروسافت درست کرد و مایکروسافت مجبور شد تا زبان شی گرای جدیدی با کامپایل جدید که به ++C شبیه بود را ایجاد کند. در سال ۱۹۹۹ آندرس هلزبرگ گروهی را برای طراحی زبانی جدید تشکیل داد که در آن زمان نامش Cool بود و شبیه زبان C بود اما با خواص شیءگرایی، مایکروسافت در نظر داشت اسم این زبان را برای همیشه Cool قرار دهد، ولی به دلیل مناسب نبودن برای اهداف تجاری این کار را نکرد. در ارائه و معرفی رسمی چارچوب دات نت در سال ۲۰۰۰ این زبان به C# تغییر نام یافت. مدیر و سرپرست طراحان سی شارپ در مایکروسافت آندرس هلزبرگ بود که تجربه قبلی او در طراحی Framework و زبانهای برنامه سازی++Borland، Delphi، Pascal، C++ به آسانی در دستورالعملهای سی شارپ قابل رویت است.
چرا سی شارپ؟
دلایل بسیاری برای این که چرا باید سی شارپ را انتخاب کنیم وجود دارد که در ادامه به برخی از این موارد اشاره میکنیم:
یادگیری آسان
سی شارپ جزء زبان های سطح بالا است و به زبان های برنامه نویسی چون C, C++ و جاوا نزدیک است؛ بنابراین یادگیری این زبان آسان است و شما با داشتن یک منبع مناسب می توانید به خوبی این زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید.
...... برای خواندن ادامه مقاله به سایت ارگن مراجعه کنید.
سی شارپ یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی در دنیا و ایران است، اگر میخواهید سی شارپ را آموزش ببنید میتوانید از دوره آموزش سی شارپ سایت ارگن استفاده کنید.
دوره های مرتبط با سی شارپ:
آموزش برنامه نویسی غیرهمزمان در سی شارپ
مقالات مرتبط:
7 دلیل برای یادگیری زبان برنامه نویسی سی شارپ
چرا باید سی شارپ را یاد بگیریم؟
منبع: ergan.ir