پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

چگونگی ساخت و طراحی یک سایت فروشگاهی

شاید به ذهنتان برسد که چه نیازی به این دارید که سایت فروشگاهی داشته باشید مگر همین فروشگاه‌های سنتی چه ایرادی دارد؟

در پاسخ باید خدمتتان عرض کنیم که فروشگاه‌های سنتی ایرادی ندارند ولی محدودیت‌هایی دارند مثلا در تایم های خاصی خدمات ارائه می‌دهند ، روزهای تعطیل امکان دارد تعطیل باشند، اگر بخواهید مدتی مسافرت بروید یا اگر مشکلی داشته باشید و نتوانید حضور فیزیکی داشته باشید باید مغازه را ببندید، محدوده فروشتان کم است

یعنی صرفا برای افراد نزدیک به فروشگاه می‌توانید محصول خود را ارائه کنید و  مواردی از این قبیل.

حال اگر در کنار فروش در فروشگاه سایت فروشگاهی نیز داشته باشید می‌توانید با تبلیغات صحیح کار خود را توسعه دهید. سایت فروشگاهی این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا دیده شوید و مرزهای جغرافیای را حذف می‌کند و شما می‌توانید برای سطح کشور و یا حتی خارج از کشور هم خدمات خود را ارائه دهید و به این ترتیب مشتریان زیادی خواهید داشت.

در زمان‌هایی که حضور فیزیکی ندارید مشتریان شما معطل نخواهند شد و با مراجعه به سایت شما خرید خود را انجام می‌دهند.

در دنیای مدرن اگر نتوانید از فضای مجزای برای ارتقاء کار خود کمک بگیرید نباید انتظار پیشرفت زیادی داشته باشید.

در ادامه مطالب سعی می‌کنیم شما را با نحوه ساخت سایت فروشگاهی آشنا کنیم.

چگونه یک سایت فروشگاهی بسازیم؟

شاید این سوال به ذهن تمام افرادی که قصد ساخت یک فروشگاه اینترنتی را دارند آمده باشد.

اگر این افراد در خصوص مراحل ساخت یک سایت فروشگاهی اطلاعات کافی نداشته باشند سردرگم شده و نیاز به کمک دارند.

هر سایت فروشگاهی برای اینکه بتواند در بستر وب شروع به فعالیت کند و درآمدزایی داشته باشد مانند فروشگاه‌های دنیای حقیقی، یعنی همین فروشگاه‌هایی که برای خرید تشریف می‌برید و خرید می‌کنید، نیاز به پیش‌نیازهایی دارد.

حالا این پیش‌نیازها یا بهتر بگوییم مصالح، چه هستند و چگونه باید آنها را فراهم کنیم تا بتوانیم یک سایت فروشگاهی بسازیم؟

در این مقاله قصد داریم تا در خصوص اینکه چگونه یک سایت فروشگاهی بسازیم با شما صحبت کنیم اگر شما هم قصد راه اندازی سایت فروشگاهی را دارید با ما همراه باشید. 

انتخاب یک فضای مناسب یا همان هاست

همانطور که برای ساخت یک فروشگاه در دنیای واقعی نیاز به مکان و فضای مناسب دارید در فضای وب نیز شما نیاز به فضایی از وب دارید تا فروشگاه خود را بسازید. به این فضا در وب، هاست گفته می‌شود و تمام اطلاعات و عکس و محصولاتی که آپلود می‌کنید در این مکان ذخیره می‌شود. برای تهیه هاست باید اینکار را از طریق شرکت‌هایی که هاست ارائه می‌کنند انجام دهید و با توجه میزان بازدید، تعدا محصول و وسعت کار خود یک هاست مناسب تهیه کنید. اوصولا این شرکت‌ها در خصوص ویژگی‌های انواع هاست شما را راهنمایی می‌کنند تا بتوانید انتخاب خوبی داشته باشید.

انتخاب یک نام مناسب یا همان دامنه سایت

بعد از ساخت فروشگاه شما اوصولا یک نام مناسب برای آن انتخاب می‌کنید. نام فروشگاه می تواند نقش موثری در میزان فروش، جذب مشتری و معرفی زمینه کاری شما داشته باشد. کسی که یک فروشگاه محصولات غذایی دارد باید نامی در همین زمینه روی فروشگاه بگذارد تا در هنگام معرفی در ذهن مشتری حک شود و هم اینکه یک معرفی از نوع کار به ذهن مشتری القا کند در خصوص سایت فروشگاهی نیز بعد از خرید هاست شما باید یک دامنه هم خریداری کنید که در واقع آدرس سایت است. نکات زیادی برای انتخاب یک دامنه مناسب وجود دارد که می‌توانید با مطالعه آنها و مشاوره گرفتن دامنه مناسبی برای سایت خود انتخاب کنید. دامنه سایت باید کوتاه، با معنی ، مرتبط به زمینه کاری و آسان باشد تا به راحتی در ذهن نقش ببندد. گاهی مشتری با خواندن یک تبلغات بلافاصله آدرس دامنه سایت را به ذهن خود می‌سپارد چرا که دامنه مناسب و کوتاه و بامعنایی است. توجه به این نکات باعث می‌شود شما مشتریانی که حتی یکبار تبلیغات شما را دیده‌اند را نیز از دست ندهید و می تواند برای آینده‌کاری شما موثر باشد. ثبت دامنه نیز اوصولا توسط شرکت‌هایی که هاست ارائه می‌کنند انجام می‌شود و می‌توانید نسبت به آن اقدام کنید. 

انتخاب سیستم مدیریت محتوا

بعد از انتخاب هاست و دامنه و اتصال دامنه به هاست باید اقدام به ساخت سایت فرشگاهی کنید. برای اینکار و ایجاد صفحات سایت خود نیاز به یک سیستم مدیریت محتوا دارید تا بتوانید صفحات سایت خود را ایجاد کنید و یک سایت پویا و داینامیک داشته باشید. سیستم مدیرت محتوا انواع مختلفی دارد مانند وردپرس، جوملا، دروپال و غیره، که در این بین وردپرس از محبوبیت خاصی برخوردار است و به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم سایت ساز ویژگی‌های خوبی دارد که برای ایجاد یک سایت موفق بسیار مناسب است و به صورت رایگان قابل دانلود است. وردپرس به راحتی قابل نصب و راه‌اندازی است و ابزارهای مورد نیاز شما برای راه اندازی یک سایت را دارد و دارای تم‌های متنوعی است و می توانید با کد نویسی نیز آن را اختصاصی سازی و توسعه دهید و افزونه‌های مورد نیاز خود را به آن اضافه کنید.

 

انتخاب یک فروشگاه ساز مناسب

بعد اینکه مراحل قبل را انجام دادید باید یک فروشگاه ساز نیز داشته باشید تا بتوانید محصولات خود را درج و به فروش برسانید و فروشگاه سایت را مدیریت کنید. برای اینکار فروشگاه‌سازهای متنوعی وجود دارد مانند ووکامرس، پرستاشاپ، شاپفا، پرتال و غیره، که دراین بین ووکامرس برای سایت‌های فروشگاهی افزونه مناسبی است و محبوبیت زیادی دارد شما با نصب افزونه ووکامرس بر روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس قادر خواهید بود تا فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید.  شما در فروشگاه خود نیاز دارید تا محصولات خود را درج و دسته بندی کنید و برای آن برند و ویژگی و قیمت و مشخصات تعیین کنید ، محصول را مقایسه کنید و نظرات کاربران را دریافت و منتشر کنید، ووکامرس همه این امکانات را برای شما فراهم می‌کند.

برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی مواردی که گفته شد الزامی است و گام‌های نخست کار به حساب می‌آید. البته حرف‌های نگفته زیادی باقی مانده ولی برای استارت کار حتما باید هاست و دامنه و یک سیستم مدیریت محتوا و افزونه فروشگاه ساز را داشته باشید بقیه افزونه ها را نیز طبق نیاز به مرور نصب کنید.

ساخت و طراحی سایت فروشگاهی ارزان

با خرید سایت فروشگاهی ارزان از آرتا رسانه همه امکانات یک سایت فروشگاهی در دسترس کامل شما قرار میگیرد و مالکیت صد در صد سایت برای شما خواهد بود . دامنه با مالکیت شما خریداری می گردد و شما میتوانید برای همیشه با یکبار هزینه صاحب سایت فروشگاهی خودتان شوید. پشتیبانی رایگان مادام العمر برای مشکلات فنی سایت خواهید داشت. بروز رسانی های همیشگی و درگاه پرداخت اینترنتی با نام خودتان .

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

آموزش دیجیتال مارکتینگ و سئو