پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

6 روش اصلی در پرفورمنس مارکتینگ یا بازاریابی عملکردی

mehran68 2 سال پیش

پرفورمنس مارکتینگ، یک استراتژی بازاریابی دیجیتال است که توسط نتایج هدایت می‌شود. به زبان ساده‌تر، پرفورمنس مارکتینگ به نوعی از بازاریابی دیجیتال اشاره دارد که در آن، برندها تنها پس از تحقق اهداف تجاری یا زمانی که اقدامات خاصی مانند کلیک، فروش یا سرنخ انجام شده است، به ارائه دهندگان خدمات بازاریابی هزینه پرداخت می‌کنند. به عبارت دیگر، پرفورمنس مارکتینگ، نوعی بازاریابی مبتنی بر عملکرد است.

پرفورمنس مارکتینگ، زمانی استفاده می‌شود که تبلیغ‌کنندگان با آژانس‌ها یا ناشران برای طراحی و قرار دادن تبلیغات برای شرکت خود در هر تعداد کانال بازاریابی عملکردی – رسانه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو، ویدیوها، محتوای وب و غیره، ارتباط برقرار کنند. این تبلیغ‌کنندگان به‌جای پرداخت هزینه برای یک تبلیغ به روش سنتی، بر اساس میزان عملکرد آگهی‌شان، با اندازه‌گیری تعداد کلیک‌ها، نمایش‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها یا فروش، هزینه را به تبلیغ کنندگان پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: مارکتینگ اتومیشن چیست + 6 گام پیاده سازی

نحوه عملکرد بازاریابی عملکردی

تبلیغ‌کنندگان، تبلیغات خود را در یک کانال معین قرار می‌دهند و سپس بر اساس نحوه عملکرد و بازخورد‌های مشخص و از پیش تعیین شده، هزینه آن تبلیغ را پرداخت می‌کنند. در پرفورمنس مارکتینگ، چند روش مختلف برای پرداخت وجود دارد:

1- هزینه به ازای هر کلیک (CPC)

تبلیغ کنندگان بر اساس تعداد دفعاتی که روی تبلیغ آنها کلیک شده است، پول پرداخت می‌کنند. این یک راه خوب برای هدایت ترافیک به سایت شما خواهد بود.

2- هزینه به ازای نمایش (CPM)

با CPM، شما به ازای هر هزار بازدید در سایت، پیج، صفحات گوگل یا … پول پرداخت می‌کنید (بنابراین، برای مثال، اگر 25000 نفر تبلیغ شما را مشاهده کنند، نرخ پایه خود را 25 برابر می‌کنید).

3- هزینه به ازای هر فروش (CPO)

با CPO، فقط زمانی پول پرداخت می‌کنید که فروشی را انجام می‌دهید که توسط یک تبلیغ انجام شده باشد. این نوع از پرفورمنس مارکتینگ، از گران‌ترین بخش های اجرایی به شمار می‌رود.

4- هزینه هر سرنخ (CPL)

این نوع از پرفورمنس مارکتینگ، بسیار شبیه به هزینه به ازای هر فروش است. به این صورت که با CPL، زمانی که شخصی برای چیزی ثبت نام می‌کند، مانند خبرنامه ایمیل یا وبینار، شما باید پول پرداخت کنید. در اصل، CPL سرنخ‌های بسیار مناسبی برای شما ایجاد می‌کند، بنابراین می‌توانید در روند بازاریابی خود، با مشتریان احتمالی که در صفحه مورد نظر شما ثبت نام را انجام داده‌اند، ارتباط برقرار کرده و در نتیجه فروش خودتان را افزایش دهید.

5- هزینه هر اقدام (CPA)

هزینه هر اقدام، مشابه CPL و CPO بوده، اما کلی تر است. با این ساختار، زمانی که مصرف‌کنندگان یک اقدام خاص را انجام می‌دهند، تبلیغ‌کنندگان پول را پرداخت می‌کنند. این اقدام خاص میتواند شامل فروش، اشتراک‌گذاری اطلاعات تماس، بازدید از وبلاگ یا سایت شما و… باشد.

6- هزینه هر نصب (CPI)

در این روش پرداخت هزینه به تبلیغ کنندگان صرفا بعد از نصب اپلیکیشن مورد نظر انجام می شود. این روش بیشتر در اپ استورها و یا تبلیغات در اپلیکیشن ها کاربرد دارد.

پرفورمنس مارکتینگ

بهترین کانال‌های پرفورمنس مارکتینگ

اما پس از آشنایی با انواع روش‌های استفاده از پرفورمنس مارکتینگ به عنوان یک نوع فعالیت برای بازاریابی دیجیتال، این سوال برای شما پیش می‌آید که چه کانال‌هایی برای پرفورمنس مارکتینگ بهتر عمل می‌کنند؟

به طور کلی، پنج نوع بازاریابی عملکردی وجود دارد که آژانس‌های تبلیغاتی و تبلیغ‌کنندگان از آنها برای هدایت ترافیک استفاده می‌کنند:

1- تبلیغات بنری (نمایش)

اگر کمی اهل وبگردی بوده باشید، احتمالا تبلیغات نمایشی زیادی به روش‌های گوناگون را دیده‌اید. این تبلیغات در کنار فید خبری فیس بوک شما یا در بالا یا پایین صفحه وب خبری که از آن بازدید کرده‌اید، ظاهر می‌شوند. اگرچه تبلیغات نمایشی به دلیل محبوبیت فزاینده مسدود کننده‌های تبلیغات و آنچه کارشناسان آن را کوری بنری می‌نامند، به آرامی جذابیت خود را از دست می‌دهند، اما بسیاری از شرکت‌ها هنوز با استفاده از تبلیغات نمایشی که از محتوای تعاملی، ویدیوها و طراحی گرافیکی جذاب در آن استفاده می‌کنند، به موفقیت های خوبی دست پیدا می‌کنند.

2- تبلیغات همسان

تبلیغات همسان، از ظاهر طبیعی یک صفحه وبلاگ یا سایت، برای تبلیغ محتوای مد نظر شما استفاده می‌کند. برای مثال، ویدیوهای حمایت شده ممکن است در بخش «تماشا بعدی» یک صفحه YouTube یا آپارات ظاهر شوند. تبلیغات بومی نیز در سایت‌های تجارت الکترونیک محبوب هستند. محبوبیت این نوع از تبلیغات به این خاطر است که به محتوای شما اجازه می‌دهد در کنار سایر انواع محتوای مرتبط قرار بگیرد. اغلب، کاربران بین این نوع محتواها تفاوت قائل نمی‌شوند و به شما این امکان را می‌دهند که برند خود را به شیوه‌ای طبیعی تبلیغ کنید و اتفاقا بیشتر برای کلیک روی تبلیغ شما ترغیب می‌شوند.

 

3- بازاریابی محتوا

شاید این جمله معروف را شنیده باشید :”محتوا پادشاه است”. به گفته OmniVirt، بازاریابی محتوا 62 درصد کمتر از بازاریابی خارجی هزینه دارد و سه برابر بیشتر برای شما سرنخ ایجاد می‌کند. در بازاریابی محتوا،  تمرکز بر ارائه اطلاعات مفید به کاربران و به یاد ماندن نام تجاری شما در زمینه‌ای مشخص و از پیش تایین شده است. برای مثال، یک شرکت فروش ویتامین و مکامل‌ها ممکن است مجموعه‌ای از پست‌های وبلاگی آموزنده درباره فواید پروبیوتیک‌ها بنویسد و در نهایت آن آموزش، پیوندی به پروبیوتیک‌هایی که می‌فروشد بزند. بازاریابی محتوا کانالی است که می‌تواند شامل پست‌های وبلاگ، مطالعات موردی، کتاب‌های الکترونیکی، پست‌های شبکه‌های اجتماعی یا… باشد.

4- رسانه‌های اجتماعی

برای بازاریابانی که از پرفورمنس مارکتینگ، برای بازاریابی خود استفاده می‌کنند، رسانه‌های اجتماعی یک بهشت ​​است! رسانه‌های اجتماعی، نه تنها فرصتی را برای دستیابی به کاربران و هدایت آنها به سایت شما ارائه می‌دهد، بلکه کاربران نیز می‌توانند محتوای تولید شده شما را به صورت ارگانیک با دوستان و آشنایان خودشان به اشتراک بگذارند و دسترسی شما را به مخاطبان هدف بیشتری، بسیار فراتر از پست اصلی گسترش دهند. فیس بوک، گسترده‌ترین لیست خدمات را برای بازاریابان عملکردی دارد، اما پلتفرم‌های دیگری مانند لینکدین، اینستاگرام و توییتر نیز فرصت‌های زیادی را برای دستیابی به مشتریان جدید ارائه می‌دهند. در حال حاضر و در این بخش، برنامه اینستاگرام در گشور ایران از محبوبیت بیشتری برخوردار است و می‌تواند گزینه بسیار بهتری برای این بخش باشد.

5- بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)

بیشتر تحقیقات آنلاین از طریق موتورهای جستجو انجام می‌شود و این بدان معناست که داشتن سایتی که برای بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) بهینه شده باشد، برای شما و کسب و کارتان یک امر ضروری است. از نظر پرفورمنس مارکتینگ یا همان بازاریابی عملکرد، تمرکز در درجه اول بر روی هزینه به ازای کلیک (CPC) است، به ویژه برای تبلیغات پولی. برای SEM ارگانیک، بسیاری از بازاریابان عملکرد به بازاریابی محتوا و صفحات فرود بهینه شده با سئو متکی هستند.

 

مزایای بازاریابی عملکردی

با توجه به اینکه آینده بازاریابی دیجیتال هر سال امیدوارکننده‌تر به نظر می‌رسد، استفاده از کانال‌های پرفورمنس مارکتینگ، می‌تواند به شما کمک کند تا تلاش‌های تبلیغاتی خود را برای برآورده کردن نیازهای شرکت خود افزایش دهید.

پرفورمنس مارکتینگ، روشی خلاقانه و مؤثر برای تنوع بخشیدن به مخاطبان و گسترش دامنه دسترسی شماست، در عین حال که داده‌های ارزشمندی را نیز به دست می آورید. البته مزایای پرفورمنس مارکتینگ به همین جا ختم نمی‌شود. هنگامی که از عملکرد کامل پرفورمنس مارکتینگ، از تبلیغات همسان و وابسته گرفته تا محتوای رسانه‌های اجتماعی حمایت شده استفاده می‌کنید، رشد کسب و کار خود را آسان تر از همیشه خواهید دید.

بازاریابی عملکردی

پاسخ سوالات متداول راجع به پرفورمنس مارکتینگ و خلاصه ای از مطالب گفته شده در این مقاله

1- پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

پرفورمنس مارکتینگ، یک استراتژی بازاریابی دیجیتال است که بر اساس نتایج هدایت می شود. این نوع بازاریابی، برای برندهایی مناسب است که هدفشان دستیابی به مخاطبان در مقیاس‌های مشخص است، زیرا پرداخت‌ها به ارائه دهندگان خدمات بازاریابی پس از رسیدن به اهداف تجاری مانند کلیک، فروش یا سرنخ انجام می‌شود.

2- آیا پرفورمنس مارکتینگ یک کلاهبرداری است؟

پرفورمنس مارکتینگ، یک عمل کاملا قانونی است و به هیچ عنوان یک کلاهبرداری نیست! این یک صنعت فوق العاده ارزشمند برای تجارت و رشد کسب و کار شماست. ممکن است یک تبلیغ‌کننده بر اساس عملکرد از شما کارمزد دریافت کند و آن را فقط در بازاریابی مجدد و مناقصه برند سرمایه‌گذاری کند.

3-مزایای پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

با کانال‌های پرفورمنس مارکتینگ ، می‌توانید تلاش‌های تبلیغاتی خود را افزایش دهید و نیازهای شرکت را با رویکردی هدفمند برآورده کنید. این یک راه موثر برای تنوع بخشیدن به مخاطبان شما است.

4-نقش پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

پرفورمنس مارکتینگ، به عنوان یک استراتژی در بازاریابی آنلاین عمل می‌کند که نقش عمده‌ای در جذب مشتری و حفظ آن دارد. واکنش‌ها یا تراکنش‌های قابل اندازه‌گیری، کاربر را تحریک کرده و به شکوفایی کسب‌وکارها نیز کمک می‌کند.

5-آیا حتما باید یک برنامه پرفورمنس مارکتینگ را در کسب و کارم اجرا کنم؟

اگر در مراحل اولیه یک سرمایه گذاری تجاری هستید، اجرای طرح پرفورمنس مارکتینگ به شما کمک می‌کند سریعتر به مخاطبان هدف خود برسید. پرفورمنس مارکتینگ به شما کمک می‌کند تا آگاهی از برند را از طریق شرکت‌های وابسته ایجاد کنید و ترافیک سایت خود را افزایش دهید. علاوه بر این، پرفورمنس مارکتینگ، شفاف و قابل اندازه گیری است. می‌توانید مسیر کامل کلیک برای مصرف هر خریدار را مشاهده کنید و تخمین بزنید کدام کانال نتایج بهتری دارد.

6- تفاوت بین پرفورمنس مارکتینگ و بازاریابی دیجیتال چیست؟

پرفورمنس مارکتینگ نوعی بازاریابی دیجیتال است که در آن شما فقط زمانی پول پرداخت می‌کنید که نتیجه خاصی که مد نظرشما است رخ دهد. بازاریابی دیجیتال یک اصطلاح گسترده است که استراتژی‌ها، مدل‌های پرداخت و کانال‌های مختلف را در بر می‌گیرد.

7- آیا می‌توانم خودم پرفورمنس مارکتینگ انجام دهم یا باید از منابع خارجی را استفاده کنم؟

هر شرکتی می‌تواند به‌طور مستقل پرفورمنس مارکتینگ را انجام دهد، تا زمانی که اندازه، بودجه، تخصص و پهنای باند تیم بازاریابی داخلی برای انجام این کار را داشته باشد. در غیر این صورت، بهتر است از منابع خارجی قابل اعتماد استفاده کرده و این بخش را به یک شرکت متخصص بسپارید تا هم نتایج بهتری برای شما حاصل شود و هم بتوانید از هدر رفت هزینه و انرژی جلوگیری کنید.

8- تفاوت بین پرفورمنس مارکتینگ با بازاریابی عملکرد و بازاریابی برند چیست؟

پرفورمنس مارکتینگ، یک برنامه تبلیغاتی است که در آن تبلیغ‌کنندگان پس از انجام یک اقدام خاص مانند فروش یا سرنخ به شرکت‌های بازاریابی پول پرداخت می‌کنند. اما بازاریابی برند، بر روی شیوه‌های بازاریابی متمرکز است که به ایجاد و تقویت ادراکات مثبت مصرف‌کننده از برند و در عین حال جذب مشتریان کمک می‌کند.

منبع: خدمات سئو در اصفهان

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

رشد کسب و کار شما از اینجا آغاز می شود.