پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

معرفی ۵ کارت گرافیک برتر برای شروع استریم

میم مثل مهسا 1 سال پیش

شکل‌های جدیدی از سرگرمی در حال ظهور هستند و شاید یکی از جدیدترین آن‌ها استریم باشد. در حالی که بازی‌ها، تولید و عرضه کارت گرافیک را در محوریت صنایع تکنولوژی قرار داده‌اند، استریم هم بیش از پیش بر دامنه اهمیت این موضوع می‌افزاید. هر چند میلیونرها و میلیاردرها در دهه‌های گذشته با کت و شلوارهای گران‌قیمت و تماس‌های کاری پایان ناپذیرشان شناخته می‌شدند، حالا نوجوانان و جوانان در خانه‌های خود، جای آن‌ها را گرفته‌اند. 

سرگرمی‌های نو که بالاتر به ظهور آن‌ها اشاره کردیم، توجه اقشار مختلف جامعه را به خود جذب کرده است. پول هنگفتی که در این حوزه برای استریمرها، یوتیوبرها و تولید کنندگان به چرخش در می‌آید، شاید شما را هم به این فکر انداخته باشد که چطور می‌توانید استریم را آغاز کنید؟

ما در این مقاله مقصد اول شما را مشخص کرده‌ایم: انتخاب کارت گرافیک. چند کارت گرافیکی که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید، بهترین نمونه‌ها برای ورود به حوزه استریم هستند. 

kCMSP8VKK0Uc8LvhfjkFwafK2TC0hfgYOaJJYZHL.jpg

بهترین کارت گرافیک استریم:‌ انویدیا جی‌فورس RTX 4080


RTX 4080 قوی‌ترین کارت گرافیک پیشنهادی ما و از قوی‌ترین کارت‌های حال حاضر دنیا است. این کارت به لطف ۱۶ گیگابایت مموری و معماری نسل جدید، به تنهایی یک معجزه به شمار می‌رود. RTX 4080 فناوری‌ DLSS 3 را ارائه می‌دهد و اجازه می‌دهد با اجرای بازی‌ها روی رزولوشن 4K، مخاطبان خود را شگفت‌زده کنید.

اگر انتظار خود را پایین‌تر بیاورید و رزولوشن 1440p را هدف قرار دهید، نرخ فریم به مقادیر بالای ۱۰۰ هم می‌رسد که در نوع خود بی‌نظیر است. حالا ری تریسینگ را هم به این ترکیب اضافه کنید تا نتیجه غیرقابل تصور شود. 

همچنین RTX 4080 عملکرد و مصرف انرژی بهینه‌‌تری نسبت به سری RTX 30 انویدیا دارد و نباید این موضوع را از یاد ببریم. در انتها باید اشاره کنیم تنها دلیل ما برای پشت سر گذاشتن RTX 4090 و انتخاب نسخه 4080، قیمت پایین‌تر آن است. 

YWFTxjqnsgxFjgwATKDZIA0gtQ3llCR0yOUxRXFO.jpg

انویدیا جی‌فورس RTX 3090


جی‌فورس RTX 3090 یکی دیگر از کارت‌های قدرتمند انویدیا است که با ۲۴ گیگابایت مموری GDDR6X بر بازار استریم حکمفرمایی می‌کند. اگر نمی‌توانید هزینه RTX 4080 را پرداخت کنید اما هنوز هم می‌خواهید یکی از بهترین کارت‌های گرافیک را در اختیار داشته باشید، به سراغ این گزینه بروید. 

RTX 3090 انویدیا به سادگی اجازه می‌دهد که بسیاری از بازی‌ها را با بهترین کیفیت روی نرخ فریم ۶۰ یا حتی بسیار بالاتر تجربه و استریم کنید. ۳ فن تعبیه شده روی این کارت گرافیک به خنک‌سازی آن کمک می‌کنند و نیاز نیست که از این نظر هم چندان نگران باشید. 

با این حال همان‌طور که انتظار می‌رود RTX 3090 با توان مورد نیاز ۷۵۰ وات، اصلاً‌ کم‌مصرف نیست. RTX 3090 در فرایند انکودینگ هم دست بالا را دارد و هیچ‌کس را ناامید نمی‌کند. بسیاری از تولید کنندگان محتوا RTX 3090 را به کارت‌های دیگر ترجیح می‌دهند.  

AMD Radeon RX 6800 XT


AMD در حوزه کارت‌های گرافیک حسابی پیشرفت کرده است و حالا پا به پای انویدیا و گاه حتی جلوتر از آن حرکت می‌کند. Radeon RX 6800 XT به لطف ۱۶ گیگابایت مموری و فناوری‌هایی مانند FidelityFX حالا نامی شناخته شده است. 

درباره عملکرد این کارت نمی‌توان هیچ شکایتی کرد؛ RX 6800 XT بازی‌ها را با کیفیتی بالا روی رزولوشن 1440p و حتی 4K اجرا می‌کند. اگرچه FSR 2.1 هنوز عملکردی در حد و اندازه‌های DLSS 3.0 ندارد اما مسلماً فناوری رو به پیشرفتی است که نباید از آن غافل شد.

با وجود تمام مزایای RX 6800 XT، کارت‌های AMD برای انجام صحیح عملیات انکودینگ که اتفاقاً موضوع بسیار مهمی در حوزه استریم است، به یک پردازنده بسیار قوی نیاز دارند. اگر پردازنده قدرتمندی روی سیستم خود دارید، AMD Radeon RX 6800 XT به واسطه قیمت کمتر، پیشنهاد مناسب‌تری از کارت‌های مشابه انویدیا تلقی می‌شود. اما اگر پردازنده شما جای بحث دارد، بهتر است به سراغ محصولات انویدیا بروید. 

VhOV5DUvASaG2MPzpQQUPML9Dmr0grRMI25yDF8b.jpg

اگر بودجه محدودی دارید ولی به بالاترین مشخصات امیدوار هستید، GTX 1660 Super برای شما ساخته شده است. هر چند این یک کارت گرافیک نسل پیش است اما مشخصات مناسبی برای استریم و اجرای بازی‌ها دارد.

مموری ۶ گیگابایتی GDDR6 این کارت بازی‌های مطرح توییچ را به سادگی با نرخ فریم ۱۰۰ اجرا می‌کند. همچنین در حالی می‌توانید از این نرخ فریم لذت ببرید که تنظیمات روی اولترا و رزولوشن روی 1080P تنظیم شده باشد. 

اگر اندکی خودتان را به زحمت بیندازید و تنظیمات گرافیکی را پایین بیاورید،‌ نرخ فریم بالاتر می‌رود و نتیجه بهتری حاصل می‌شود. اکنون که بسیاری از مخاطبان توییچ و سایر سرویس‌های استریم به تماشای بازی‌های رقابتی علاقه نشان می‌دهند، فرصت خوبی است تا هر چه سریع‌تر، با کم‌ترین هزینه وارد این حوزه شوید. 

Uj35UkRIpUpdAFoRLj8GL9WLaU6btOnTwqiJ6PH1.jpg

همان‌طور که تا به این‌جا متوجه شده‌اید، کارت‌های سری RTX برای استریم فوق‌العاده هستند و RTX 2080 هم از این قضیه مستثنی نیست. RTX 2080 به عنوان دومین نسل کارت‌های مجهز به فناوری ری تریسینگ و DLSS انویدیا هنوز هم می‌تواند هر عنوانی را با رزولوشن و کیفیت بالا اجرا کند. 

فناوری DLSS این کارت‌ها به اندازه سری‌های جدید کارآمد نیست اما نباید آن را دست گم بگیریم. DLSS اجازه می‌دهد که رزولوشن‌های بالا را راحت‌تر از حالت عادی رندر و نتیجتاً، استریم کنید. در کارت‌های قدیمی‌تر انویدیا، انکودر داخلی به دلیل اولویت کیفیت بر عملکرد قربانی می‌شد.

با ظهور معماری Turing در سری RTX 20 این موضوع چندان هم آزار دهنده نیست و می‌توان آن را تحمل کرد. اگر می‌خواهید افزون بر تجربه روان بازی‌ها، یک استریم خوشایند مخصوصاً روی رزولوشن 1440p داشته باشید، RTX 2080 همین جا است!

منبع: PlayPod TV

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید