طراحی سایت تخصصی؛ طراحی سایت را می توان یکی از اصلی ترین نیازهای ورود به دنیای دیجیتال و بازاریابی آنلاین دانست. امروزه طراحی سایت تخصصی در هر شغلی مورد نیاز است، شما نیز اگر قصد راه اندازی سایت تخصصی برای حرفه و کسب و کار خود دارید، تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا با نحوه طراحی سایت و مزایا و ضرورت وجود یک سایت آشنا شوید.
آن چه در این مقاله درباره طراحی سایت تخصصی می خوانید:
- طراحی سایت تخصصی چیست؟
- اهداف و مزایای طراحی سایت
- انواع طراحی سایت
- روش های طراحی سایت
- طراحی سایت اختصاصی
- طراحی سایت با قالب های آماده
- قیمت طراحی سایت تخصصی
- زمان موردنیاز برای طراحی سایت تخصصی
طراحی سایت تخصصی چگونه انجام می شود؟
در طراحی سایت تخصصی، شرکت یا تیم طراحی که سایت شما را طراحی می کند، یک سایت کاملا تخصصی در حوزه کار و حرفه شما را به صورت اختصاصی و منحصر به فرد برای شما طراحی می کند. تا بتوانید با همکاران خود رقابت داشته باشید. در ادامه بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد.
طراحی سایت تخصصی
اهداف و مزایای طراحی سایت
ممکن است هر شخصی از طراحی سایت، هدفی داشته باشد ولی در حالت کلی اکثر کسب وکارها از طراحی سایت اهداف مشترکی دارند و راه اندازی سایت برای همه آن ها مزایایی به همراه دارد. در زیر به چندی از این اهداف اشاره می کنیم:
- افزایش بازدید کاربران و بالا رفتن تعداد مشتریان
- افزایش فروش
- افزایش درآمد
- رشد و توسعه کسب وکار
- اطلاع رسانی به کاربران و مشتریان
- برند سازی
- رقابت با سایر کسب و کار ها
- تسهیل در خرید
- امکان انجام مشاوره برای خرید یا دریافت خدمات
- بالا بردن سطح اعتماد و اطمینان کاربران
- سئو سایت تخصصی
انواع طراحی سایت
طراحی سایت به دو نوع استاتیک ( ایستا ) و داینامیک ( پویا ) طراحی می شود. در زیر در مورد تفاوت های طراحی به روش استاتیک و داینامیک صحبت می کنیم.
طراحی به روش استاتیک:
در طراحی استاتیک محتوای سایت شما ثابت خواهد بود و امکان ویرایش محتوای سایت برای شما امکان پذیر نخواهد بود. اگر بخواهید چیزی را داخل سایت تغییر دهید و یا بخواهید چیزی را حذف نمایید باید دانش برنامه نویسی را بدانید و یا به یک برنامه نویس مراجعه کنید. طراحی به این روش برای سایت های خدماتی، فروشگاهی، شرکتی و سایر سایت های تخصصی در حوزه کاری، مناسب نمی باشد. زیرا اینگونه سایت ها به طور مداوم نیاز به بروزرسانی دارند پس استفاده از این روش کار با سایت را بسیار مشکل می کند.
طراحی سایت به روش داینامیک:
در طراحی داینامیک محتوا تغییر پذیر هستند، به این معنی که مدیر سایت یا ادمین هر زمانی که نیاز بود محتوایی را حذف کند یا محتوای جدیدی را به سایت اضافه کند و همچنین می تواند در صورت نیاز به تغییر یک محتوایی در سایت آن را ویرایش نماید. معمولا این روش برای طراحی هر نوع سایتی مناسب بوده و می توان برای طراحی سایت تخصصی و سایت های فروشگاهی و … از این روش استفاده کرد که به روز رسانی محتوا در این سایت ها راحت انجام می شود.
طراحی سایت تخصصی1
روش های طراحی سایت
طراحی سایت معمولا به دو روش طراحی سایت اختصاصی و طراحی با قالب های آماده انجام می شود. در ادامه با نحوه طراحی هر یک از این روش ها بیشتر آشنا می شویم.
طراحی سایت اختصاصی
در طراحی سایت اختصاصی برای طراحی سایت نیاز به برنامه نویسی هست و نیاز به تسلط به زبان های برنامه نویسی است، اگر با زبان های برنامه نویسی آشنا نباشید، نمی توانید طراحی سایت را خودتان انجام دهید. در حالت کلی طراحی سایت اختصاصی کار ساده ای نیست و بهتر است این کار را به متخصصان برنامه نویسی بسپارید. طراحی سایت اختصاصی دو بخش دارد طراحی فرانت اند و طراحی بک اند که در ادامه هر یک از این ها را توضیح می دهیم.
طراحی فرانت اند:
طراحی فرانت اند به کد نویسی بخش ظاهری سایت که گفته می شود که برای کاربر قابل مشاهده است و مربوط به طراحی گرافیک و قالب سایت می شود. به این بخش برنامه نویسی سمت کاربر نیز گفته می شود. در طراحی فرانت اند تسلط به زبان های زیر ضروری است:
- HTML: برای طراحی ظاهر نیاز به یک زبان برنامه نشانه گذاری است که معمولا از زبان اچ تی ام ال برای طراحی این بخش استفاده می شود. اچ تی ام ال در طراحی یک سایت نقش چهارچوب را دارد و بسیار مهم است. پس یک برنامه نویس سایت حتما باید به زبان اچ تی ام ال تسلط داشته باشد.
- CSS: این زبان نیز یک زبان نشانه گذاری است که ممکن است کمی پیچیدگی داشته باشد ولی برای جذاب شدن و زیبایی سایت مورد نیاز است. پس برای طراحی ظاهر جذاب سایت نیاز به تسلط به اچ تی ام ال و سی اس اس می باشد.
- جاوا اسکریپت: پس از برنامه نویسی ظاهر سایت با استفاده از اچ تی ام ال و سی اس اس، نوبت به امکاناتی می رسد که می خواهید داخل سایت قرار داده شوند. ممکن است بخواهید داخل سایت خود از امکانات و قابلیت هایی نظیر تقویم، ساعت و … استفاده کنید که این افزودن این امکانات با زبان جاوا اسکریپت میسر می شود.
طراحی بک اند:
طراحی بک اند به طراحی بخش های مربوط به رابطه بین کاربر و سرور و انجام بخش هایی که برای کاربر قابل مشاهده نیست، گفته می شود، به بخش بک اند، برنامه نویسی سمت سرور نیز گفته می شود. طراحی بک اند نیز شامل مراحل زیر می شود:
انتخاب یک زبان برنامه نویسی: در این بخش باید به دنبال یک زبان برنامه نویسی سمت سرور باشید، معمولا زبان PHP یک از زبان های محبوب است که اکثر برنامه نویسان از این زبان برای طراحی بک اند استفاده می کنند. از زبان های دیگری که در بخش برنامه نویسی سمت سرور از آن ها می توان استفاده کرد می توان به پریل، پایتون و … اشاره کرد.
دیتا بیس: پس از طراحی بک اند، برای ذخیره اطلاعات نیاز به یک دیتا بیس یا پایگاه اطلاعات داده دارید، برای ایجاد پایگاه داده نیز معمولا از MYSQL استفاده می شود.
طراحی سایت تخصصی 2
مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی
طراحی سایت تخصصی مزایا و معایبی نیز دارند که از مزایای آن می توان موارد زیر را نام برد:
- امنیت بالای صفحات وب
- امکان اضافه کردن قابلیت ها وامکانات دلخواه بدون هیچ گونه محدودیتی
- کد نویسی و برنامه نویسی اصولی مطابق هدف و درخواست شما
- برندسازی موثر
- تعویض آسان قالب سایت و …
و از معایبی که طراحی سایت تخصصی خواهد داشت، می توان موارد زیر را نام برد:
- هزینه بیشتر نسبت به طراحی با قالب آماده
- نیاز به زمان بیشتر برای طراحی
- هزینه نگه داری و تمدید سالیانه نسبتا بیشتر
طراحی سایت با قالب های آماده
در طراحی سایت با قالب های آماده، از قبل قالب ها و افزونه هایی طراحی و ایجاد می شوند که هر کسی نیاز به ایجاد سایت داشت می تواند از این قالب های آماده استفاده نماید. از محبوب ترین قالب های آماده وردپرس است که امروزه بیشتر از این قالب برای طراحی سایت ها استفاده می شود. برای طراحی سایت تخصصی در حرفه خود می توانید با استفاده از ورد پرس سایت مورد نظر را طراحی کنید و پلاگین های موردنیاز برای شغل و تخصص خود را نصب و استفاده نمایید.
- ولی اگر می خواهید یک سایت تخصصی کاملا اختصاصی داشته باشید و مشابه سایت شما وجود نداشته باشد، باید سایت خود را به روش اختصاصی طراحی کنید.
سئو سایت تخصصی
سئو به معنی بهینه سازی صفحات وب برای موتورهای جست و جو است، سایت شما برای اینکه بیشتر دیده شود و به کاربران نمایش داده شود، نیاز است تا سئوی سایت خود را به صورت مستمر انجام دهید. برای انجام سئوی اصولی و صحیح بهتر است به متخصصان سئو اعتماد کنید تا از نتیجه کار خود مطمئن باشید.
طراحی سایت تخصصی 3
قیمت طراحی سایت تخصصی
قیمت طراحی سایت تخصصی ثابت نیست و بستگی به شرایط و عوامل زیادی دارد، اگر طراحی سایت خود را به صورت اختصاصی می خواهید، قیمت آن به تعداد صفحات، چند زبانه بودن سایت، امکاناتی که در سایت ایجاد می شوند و… بستگی دارد. طراحی سایت تخصصی به صورت اختصاصی هزینه نسبتا زیادی می خواهد در طراحی سایت با استفاده از وردپرس قیمت طراحی سایت مناسب تر خواهد بود و قیمت آن به افزونه هایی که روی سایت نصب می شوند بستگی خواهد داشت.
- می توانید برای اطلاع دقیق درباره قیمت طراحی سایت با مشاوران افرند وب تماس بگیرید تا پس از انتخاب شرایط درخواستی خود از قیمت طراحی سایت مورد نظر اطلاع یابید.
زمان موردنیاز برای طراحی سایت تخصصی
زمان لازم برای طراحی یک سایت تخصصی به عوامل زیادی از جمله تعداد صفحات، حجم مطلب اولیه، وردپرس بودن یا اختصاصی بودن سایت و … بستگی دارد. هر کدام از این شرایط در تعیین قیمت و زمان لازم برای طراحی یک سایت تخصصی تاثیر گذار خواهند بود. در حالت کلی برای طراحی یک سایت 10 الی 20 روز زمان مورد نیاز خواهد بود.
سخن آخر
در این مقاله با طراحی سایت تخصصی با وردپرس و روش اختصاصی آشنا شدید. می توانید برای اطلاعات بیشتر در این مورد و پاسخ به سوالات خود با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در زمینه طراحی سایت تخصصی راهنمایی کنند.
منبع: گروه مطالعاتی افرند وب