پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

چگونه سایت وردپرسی را بدون افزونه دو زبانه کنیم؟

Pedram 2 سال پیش

 

I7lLyrSPZC9PVg1wY9JourgTrfgfG3wbYLcWiliA.jpgچگونه یک سایت وردپرسی را بدون افزونه و پلاگین دو یا چند زبانه کنیم؟
 

 

گاها شاید به دلایلی مثل تداخل افزونه ها نتوانیم با پلاگین آن امکاناتی را که میخواهیم به سایت وردپرسی خود اضافه کنیم. برای همین به دنبال سایر روش ها برای رسیدن به مقصود خود می گردیم. در اینجا می خواهیم به این آموزش بپردازیم که اگر سایت شما وردپرسی است و میخواهید بدون افزونه و پلاگین آن را دو  یا چند زبانه کنید، چگونه می توانید این کار را انجام دهید.

برای دوزبانه یا چند زبانه کردن یک سایت وردپرسی بدون پلاگین و افزونه شما 2 راه اصلی دارید:

  1. استفاده از مولتی سایت وردپرس
  2. نصب وردپرس در یک ساب دامنه یا ساب فولدر جداگانه

 

1. استفاده از مولتی سایت وردپرس

 

برای این کار کافی است که یک سری از کدها را در فایل wp-comfig  و همچنین htaccess سایت وردپرسی خود قرار دهید تا آن هسته اصلی وردپرس به شما امکان مدیریت سایت چند زبانه را در داخل یک پنل پیشخوان به شما بدهد. این روش البته به دلیل این که فنی است پیشنهاد می شود که توسط یک طراح سایت یا برنامه نویس ماهر انجام شود تا همه پروسه به درستی اجرا شود. 

اما اگر خودتان با طراحی سایت و وردپرس اندکی آشنایی داشته باشید میتوانید این کار را با دنبال کردن مراحلی که در این مقاله ذکر شده انجام دهید.

با کمک این روش شما می توانید سایت خود را با دو حالت ساب دامنه یا ساب فولدر دو زبانه کنید. اما اگر سایت تان بیش از 4 ماه است که راه اندازی و ساته شده است، تنها می توانید به روش ساب دامنه سایت خود را با کمک مولتی سایت وردپرس چند زبانه کنید. اگر میخواهید که حتما از روش ساب فلدر استفاده کنید و سایت تان نیز بیش از 4 ماه است که راه اندازی شده، بهتر است که روش دوم را دنبال کنید. 

 

 

2. نصب وردپرس در یک ساب دامنه یا ساب فولدر جداگانه

 

به راحتی به پوشه روت دامنه خود در هاست تان بروید. در آنجا فایل های وردپرسی سایت تان را مشاهده خواهید کرد. حال کافی است تا یک فولدر جدید ایجاد کنید و نام آن را مخفف زبان مورد نظرتان قرار دهید. زیرا که نام این فولدر در slug و URL سایت شما خواهد آمد. مثلا برای زبان انگلیسی اگر نام این پوشه را en بگذارید، فرضا آدرس وبلاگ شما در زبان انگلیسی می شود:

panamarketing.ir/en/blog

 

و حالا اگر اسم این پوشه مثلا english باشد، URL شما می شود:

 

panamarketing.ir/english /blog

 

سپس کافی است تا وردپرس را دانلود کنید و مجددا در این فولدر که زبان دیگر سایت شما است، آن را نصب کنید. فقط دقت کنید که حتما و حتما باید زبان وردپرس را هنگام نصب روی زبانی که مد نظر شما است قرار دهید و نباید آن را روی زبان فارسی قرار دهید. دلیل فنی آن این است که وقتی شما زبان وردپرس را هنگام نصب انتخاب می کنید، این تنها زبان پنل پیشخوان وردپرس نیست! بلکه با این کار یک کد به تگ HEAD همه صفحات شما اضافه می شود که زبان سایت شما را به موتورهای جستجو و مرورگرها می گوید.

مثلا برای زبان انگلیسی می شود: <html lang="en-US">

و برای زبان فارسی می شود: <html dir="rtl" lang="fa-IR">

 

این کد هم زبان و هم کشور هدف گذاری شده را نیز نشان می دهد.

 

معایب این روش

 

  1. منابع بیشتری از سرور شما را اشغال می کند.
  2. حجم فایل بک آپ و سایت شما بالا می رود.

 

مزایای این روش

 

  1. به افزونه نیازی ندارید
  2. کنترل کامل به هر پیشخوان وردپرس در هر زبانه به صورت جداگانه دارید.
  3. می توانید طراحی و قالب کاملا مجزایی برای زبان دیگر سایت تان در نظر بگیرید.

 

 

سخن پایانی

 

دوزبانه کردن سایت وردپرسی بدون افزونه کار پیچیده و سختی نیست. با کمک این روش هایی که گفته شد می توانید آن را انجام دهید. اگر سوالی دارید در بخش نظرات از ما بپرسید. تجربه شما در چند زبانه کردن سایت چگونه بود؟ کدام روش را پیشنهاد می کنید و چرا؟

 

 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

سلام دنیا