پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

شراکت 10 ساله مایکروسافت با EE کلید خورد!

میم مثل مهسا 1 سال پیش

Phil Spencer مدیر عامل Microsoft Gaming اعلام کرده که این شرکت شراکت ده‌ساله دیگری را در حوزه بازی ابری منعقد کرده. این بار شریک تجاری مایکروسافت EE نام دارد. با ما همراه باشید تا ببینیم جریان از چه قرار است.

بازی‌های ایکس باکس در کنسول بازی ابری Nvidia GeForce Now

ابتدا، این شرکت موفق نرم‌افزاری، با فرض عقد قراردادش با اکتیویژن بلیزارد، تصمیم گرفت با سونی قراردادی ببندد؛ قراردادی که باعث پابرجایی Call of Duty روی کنسول‌های پلی استیشن به مدت ده سال می‌شد. هرچند که این پیشنهاد رد شد اما مایکروسافت قرارداد ده‌ساله مشابهی با نینتندو بست که بازی‌های PC ایکس باکس را به انویدیا جی فورس ناو برد.

شراکت مایکروسافت با شرکتی به نام EE

به تازگی مایکروسافت با انعقاد قرارداد ده‌ساله دیگری با EE بازی‌های PC اکتیویژن بلیزارد را از طریق بازی ابری برای مشتریان EE به ارمغان می‌آورد. اگر با شرکت EE آشنا نیستید، باید بگوییم که این شرکت بزرگترین و سریع‌ترین شبکه موبایلی در انگلستان و ارائه‌دهنده فناوری 4G و 5G و سرویس‌های پهن‌باند خانگی و کسب و کاری است. این شرکت خرده‌فروشی‌های زیادی دارد که گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ، ساعت هوشمند و محصولات مشابه عرضه می‌کند.

KGDWc95d4RMXeC3FR03YoPPvwsLhbgmg4wf4VcqR.jpg

همکاری مایکروسافت با سرویس بازی ابری Boosteroid و پلتفرم ابری Ubitus

درست مثل قرارداد با EE، مایکروسافت معامله‌هایی با Boosteroid پلتفرم بازی ابری اوکراینی و Ubitus شرکت ژاپنی انجام داده. تا به حال به جز اعلام انعقاد این قراردادها، هیچکدام از این شرکت‌ها جزئیات معامله‌هایشان را برملا نکرده‌اند. در خصوص EE، فرض بر اینست که مشتریان خدمات موبایلی به بازی‌ ابری ایکس باکس از طریق اپلیکیشن دسترسی خواهند داشت یا مثلاً بازی ابری در قیمت محصول گنجانده شده باشد یا هزینه جداگانه‌ای به صورت ماهانه به ازای آن دریافت شود.

یک سال تلاش مایکروسافت برای تصاحب اکتیویژن بلیزارد به کجا خواهد رسید؟

مایکروسافت حدود یک سال پیش در ژانویه سال ۲۰۲۲ قصدش برای تصاحب اکتیویژن بلیزارد به ارزش ۶۸.۷ میلیارد دلار را برملا کرد. اما پس از آن، سناتورهای امریکایی نگرانی خود را در خصوص این معامله اعلام کردند. علاوه بر آن، مجامع بین‌المللی هم در حال بررسی قوانین ضدانحصار نقض شده در این معامله یا آسیب‌های احتمالی به مشتریان هستند.

با وجود این‌ها با فرض اینکه معامله Activision Blizzard صورت گرفته، مایکروسافت در حال پیشبرد معامله‌هایی با شرکای کاری جدیدی است. این شرکت حتی استفاده رقبا از کنسول‌هایش را در ماه آوریل محدود کرد.

برخی متخصصان حوزه مالی معتقدند که درست است که تصاحب اکتیویژن توسط مایکروسافت کمی زمان می‌برد اما در نهایت مایکروسافت موفق به تصاحب اکتیویژن بلیزارد می‌شود.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا Microsoft در نهایت موفق به تصاحب اکتیویژن بلیزارد می‌شود؟

منبع: پلی پاد تی وی 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید
مطالب بعدی
profile image
ساخت سایت وردپرسی

Darkoobwebdesign 1 سال پیش

profile image
Schema در دیوار چیست

seounique2022 1 سال پیش