پیشرفت تکنولوژی و فناوریهایی مثل رایانش ابری، اینترنت پرسرعت و استریم بازی منجر به رشد بازار بازی ابری میشود. با پلی پاد تی وی همراه باشید تا ترندهای این بازار را در سال ۲۰۲۳ با هم بررسی کنیم.
رایانش ابری، تجربه گیمینگ را بهبود میبخشد!
بازی ابری با تکیه بر قدرت رایانش ابری، تجربه با کیفیتی از بازی را برای کاربران به ارمغان میآورد. منابع رایانش ابری یعنی همان سرورهای ریموت برای پردازش و رندر بازیها مورد استفاده قرار میگیرند تا کاربران بتوانند بازیهایی با گرافیک عالی را بدون نیاز به سختافزار گیمینگ گرانقیمت بازی کنند. پیشرفت تکنولوژی نه تنها با ارائه بازیهایی با گرافیک چشمنواز و گیمپلی روان بلکه با کاهش زمان لود بازیها، تجربه گیمینگ کاربران را بهبود بخشیده.
سرویسهای گیمینگ ابری فرصت بازی آنی را برای کاربران فراهم میکنند!
پلتفرمهای بازی ابری کتابخانهای وسیع از بازیها را در دسترس کاربران قرار میدهند و بازیکنان میتوانند به صورت آنی هرکدام از بازیها را بر بستر اینترنت اجرا کنند. با رایانش ابری، توسعهدهندگان و ناشران بازیها میتوانند بازیهایشان را روی سرورهای ریموت ذخیره و استریم کنند و از نصب یا دانلود فیزیکی بازیها بینیاز میشوند. کاربران میتوانند بدون نگرانی درباره محدودیتهای ذخیره و حجم دستگاهشان، از بازیهای مختلف لذت ببرند؛ چرا که بازیها در ابر ذخیره شده و به محض درخواست اجرا میشوند.
اینترنت 5G سیلی از کاربران را به سوی بازی ابری روانه میکند!
توزیع اینترنت 5G و طرحهای اینترنت نامحدود از عوامل اساسی کمک به موفقیت بازی ابری در سراسر جهان محسوب میشود. چرا که این روزها اکثر گیمرها ترجیح میدهند بازیهایشان را روی گوشی هوشمندشان تجربه کنند. علاوه بر آن، افزایش سرویسها و سرمایهگذاریها در زیرساخت 5G برای چنین موفقیتی حیاتی است. بنابر گزارش منتشر شده در بلاگ اریکسون، تعداد مشترکین موبایلی 5G در منطقه آسیا-اقیانوسیه تا سال 2025 به 1545 میلیون نفر میرسد.
در ادامه بنابر پیشبینی گزارش Ericsson، مشترکین گیمینگ ابری تا سال 2031 به 99 میلیون نفر خواهد رسید. مشترکان کلادگیمینگ با اشتراک 5G هم به طور مشابهی به 99 میلیون خواهد رسید. چنین حجم عظیمی از مشترکان، نشاندهنده رشد بازار گیمینگ ابری در سالهای آتی است.
گیمینگ ابری و اینترنت پر سرعت، گامی به سوی تجربهای فوقالعاده!
با ترکیبی از کلاودگیمینگ و اینترنت پرسرعت، کاربران میتوانند بازیهایشان را روی هر دستگاهی از گوشی و تبلت تا کامپیوتر و تلویزیون هوشمند اجرا کنند. کاربران میتوانند بازی را روی یک دستگاه شروع کنند و بعداً روی دستگاهی دیگر آن را ادامه دهند. بنابراین، مادامی که گیمرها یک دستگاه متصل به اینترنت داشته باشند، میتوانند بازی کنند.
منبع: PlayPod TV