اول از همه باید اشاره کنم آنریل انجین یا به انگلیسی Unreal Engine یه موتور بازی سازی قدرتمنده که Epic Game ساختتش و بخاطر قدرتش توی رندر گاهی اوقات توی فیلم ها و انیمیشن ها ازش استفاده میشه. اما بخاطر روند کند پیشرفت برنامه نویسی در ایران کمتر توی ایران شناخته شده
سلام! میلاد هستم و این اولین مطلب منه. توی این مطلب اومدم راجب گیم انجینی که خودم ازش استفاده میکنم صحبت کنم.
همونطور که گفتم آنریل یه موتور قدرتمند توی بازی سازی و رندر گرفتنه. جدید ترین ورژن این نرم افزار 5.2 هستش و میتونید به صورت مستقیم از سایت اپیک گیمز که فیلتره و یا از وبسایت های داخلی دانلودش کنید.
برای شروع از چند تا از قابلیت های این نرم افزار براتون میگم.
1 قابلیت ساخت بازی با زبان C++ (که زبان اصلی آنریل انجین هست) و Blueprints که امکان ساخت بازی بدون کد نویسی رو به شما میده.
ساخت بازی بدون کدنویسی و با Node ها در آنریل انجین
2 قابلیت ساخت متریال و تنظیم آن با Node ها
ساخت متریال در آنریل انجین به کمک Node ها3 قابلیت کار با انیمیشن ها در آنریل
آنریل از مش های اسکلت بندی شده پشتیبانی میکنه و توی ساخت انیمیشن برای بازی هم کاربرد دارهنکته : درسته آنریل از انیمیشن پشتیبانی میکنه اما باید برای ساخت انیمیشن برای بازیتون به صورت حرفه ای باید روی نرم افزار دیگه ای حساب کنید.
4 کاربرد آنریل در معماری
بخاطر قدرت و قابلیت های آنریل از اون توی معماری هم استفاده میشه5 ساخت بازی های کراس پلتفرم و پشتیبانی از AR و VR
آنریل برای خروجی گیری و یا به اصطلاح پکیج کردن بازی هاش از پلتفرم هایی مثل PlayStation, Xbox, Android Windows و غیره به همراه پشتیبانی از AR و VR پشتیبانی میکنهممنون از ایکنه تا اینجای مطلب همراه ما بودید. سعی میکنم بقیه مطلب رو به همراه آموزش ها سریع تر آپلود کنم.