اگر دلتان میخواهد بازیهای روز دنیا را در سیستم ضعیف اجرا کنید، تکنولوژی ابری را از دست ندهید. برخی سرویسهای بازی ابری مثل Paperspace، Vagon و AirGPU هستند که با تکنولوژی ابری امکان ساخت کامپیوتر گیمینگ پیشرفته دلخواهتان را به شما میدهند. با ما همراه باشید تا این بار سرویس بازی ابری Maximum Settings را بررسی کنیم.
Maximum Settings چیست؟
Maximum Settings یک پلتفرم گیمینگ ابری در امریکای شمالی است. این سرویس درست همانند سرویسهای بازی ابری Paperspace و Vagon در اصل سرویس اجاره کامپیوتر ابری یا همان کامپیوتر گیمینگ قوی محسوب میشود.
استفاده از سرویس بازی ابری Maximum Settings به چه صورت است؟
برای استفاده از این سرویس، کاربر باید اشتراک خریده باشد. ثبتنام هم مثل همه سایتها ساده است، کاربر فرمی را پر کرده و ثبتنام را تکمیل میکند. این سرویس از قبل کامپیوترهای ابری قدرتمندی را برای کاربر تدارک دیده و او میتواند یکی از آنها را انتخاب کند. پس از آن، کاربر میتواند بیوقفه از تجربه بازی با کامپیوتر ابری مختص به خودش لذت ببرد!
و اما هزینه Maximum Settings چقدر است؟
درست مثل AirGPU، کاربر باید به ازای هر ساعتی که با کامپیوتر ابریش بازی میکند، هزینه کند و هزینه آن از اعتبارش کم میشود. پس، همانطور که دیدید Maximum Settings هم ارزان نیست! تازه درست مثل AirGPU به ازای حجم، RAM، نرخبیت و همه اینها هم هزینه جداگانهای باید پرداخت شود که اگر کاربر یکی از کامپیوترهای آماده را انتخاب کند، برایش ارزانتر درمیآید. این کامپیوترها حجم خوبی هم دارند و کاربر مجبور نیست برای هربار دانلود بازیهای جدید، بازیهای قبلیاش را پاک کند.
هزینه کامپیوترهای ابری آماده Maximum Settings
هزینه کامپیوترها بدین صورت است:
AMD Radeon 480/580 هزینهاش 0.35 دلار در ساعت میشود. این کامپیوتر 128 گیگابایت حافظه SSD و 1 ترابایت حافظه HDD دارد. همچنین، شامل 10 گیگابایت RAM و پردازنده Ryzen 1400 یا Intel i7 6700 با 8 رشته CPU است.
کامپیوتر با کارت گرافیک Nvidia GTX 1070/1080 هم هر ساعت 0.65 دلار هزینه برمیدارد. پردازنده Ryzen 1400 ،1600 یا 1700 دارد. همچنین، 12 گیگابایت رم و دو برابر حجم ذخیره بیشتر از کامپیوتر قبلی دارد.
بهترین کامپیوتر دارای کارت گرافیک AMD Radeon RX 5700/6700/6800 XT با قیمت 0.75 دلار در ساعت است. کارتهای گرافیک AMD به سری RTX 3000 انویدیا شباهت دارند. کاربر میتواند 24 گیگابایت رم، 16 تا 24 رشته CPU را با سیپییوی Ryzen 3900X یا 6800XT و 3 و نیم ترابایت حافظه با 500 گیگابایت SSD را استفاده کند.
چطور میتوان از کامپیوتر ابری Maximum Settings استفاده کرد؟
پیش از این، کاربر برای استریم بازیها به کمک این سرویس باید از اپلیکیشن Moonlight اپلیکیشن شخصثالثی شبیه به Parsec استفاده میکرد که یک اپلیکیشن متنباز طراحی شده برای GPUهای انویدیا بود. هرچند که اپلیکیشن Moonlight به دلیل تعطیلی GameStream انویدیا در فوریه سال جاری (2023) دیگر کار نمیکند (چرا که Moonlight هم به GameStream وابسته بود). بنابراین، Maximum Settings اپلیکیشن Sunshine سازگار با AMD و اپلیکیشن Moonlight سازگار با Nvidia را بهبود داد و اپلیکیشن جدیدی با نام Maxximizer تولید کرد تا بتواند از جدیدترین و پیشرفتهترین GPUها استفاده کند.
مزایا و معایب سرویس Maximum Settings کدامند؟
یکی از مزایای Maximum Settings امکان استفاده از سیستم عامل لینوکس است. ماشینهای مجازی این سرویس سیستم عامل Linux Mint OS را پشتیبانی میکنند که یک سیستم عامل رایگان با کاربری آسان است. هرچند که این مزیت خودش ایرادی هم به همراه دارد. چرا که هیچ حساب جدیدی را نمیتوان با سیستم عامل ویندوز درست کرد.
استفاده از این سرویس هم درست مثل Paperspace و Vagon است و راهنمایی هم برای شروع بازی وجود دارد. برخلاف AirGPU این سرویس به طور خودکار پس از پنج ساعت خاموش میشود. اما بهتر است کاربر خودش کامپیوتر ابریاش را خاموش کند.
یکی از ایرادهای Maximum Settings اینست که پس از این همه هزینه و تنظیمات، در نهایت کاربر به بازیهای ویدئویی دسترسی نخواهد داشت و باید در پلتفرمهایی مثل Steam عضو باشد تا بتواند بازیهایش را اجرا کند. بزرگترین عیب این سرویس، صرفاً وجود یک سرور آن هم در تورنتو در ایالت انتاریو در کاناداست و اینکه Maximum Setting سایر نقاط جهان را پوشش نمیدهد. مهمتر از همه اینها اینکه یکسری بازیها روی سیستم عامل لینوکس اجرا نمیشوند که در ادامه به توضیح آن میپردازیم.
چه بازیهایی روی لینوکس اجرا میشوند؟
در کمال تعجب، بیشتر بازیهای Steam روی لینوکس اجرا میشوند. هنگامی که Steam را روی ماشین مجازی لینوکس اجرا میکنید، بازیهایی که روی لینوکس قابلاجرا نیستند فیلتر میشوند. علاوه بر آن، بعضی اپلیکیشنهایی مثل Wine هستند که به کمک آنها کاربر میتواند بازیهای مخصوص ویندوز را روی سیستم عامل لینوکس هم اجرا کند. همچنین، خارج از Steam هم امکان اجرای بازیها روی لینوکس وجود دارد. Lutris یک اپلیکیشن مشهور مبتنی بر Wine است که به کاربر کمک میکند تا بازیها را روی پلتفرمهایی مثل فروشگاه بازیهای Epic ،Humble Bundle و غیره اجرا کند.
بیشترین مشکل با بازیهای رقابتی با آنتیچیت خیلی قویای پیش میآید. برای مثال، بازیهایی مثل Dead by Daylight ،Rainbow Six: Siege، دستینی 2، PUBG: Battlegrounds اجرا نمیشوند. از آنجایی که بعضی از این بازیها در بین جامعه گیمر PC طرفدار و شهرت زیادی دارند، عدم امکان تجربه آنها برای کاربر ناراحتکننده خواهد بود. پس، با وجود اینکه بیشتر بازیها اجرا میشوند اما بسیاری از مشهورترین فرانچایزها هم قابلاجرا نیستند. پس، چاره اینست که کاربر پیش از تهیه این سرویس، دیتابیس پروتون را چک کند و ببیند کدام بازیها به خوبی اجرا میشوند و آیا بازیهای موردعلاقهاش هم بین آنها هست یا نه.
آیا سرویس بازی ابری Maximum Settings مناسب شماست؟
مسلماً برای ما در ایران، خیر! چرا که فاصله ما از سرورهای این سرویس بسیار زیاد است و قطعاً تأخیر زیادی را تجربه خواهیم کرد. از سوی دیگر، بیشتر کاربران ایرانی از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند و استفاده از اپلیکیشنهای واسطی که امکان اجرای بازیها را فراهم کند، سخت و زمانبر است.
منبع: PlayPod TV