سرویسهای بازی ابری این روزها انواع بسیار متفاوتی را عرضه کردهاند که هرکدام رنگ و بوی خاص خودشان را دارند. این بار به سراغ کنسول بازی ابری Clastr رفته و این سرویس بازی ابری را بررسی میکنیم. با ما همراه باشید!
معرفی سرویس بازی ابری Clastr
سرویس بازی ابری Clastr یک سرویس بازی ابری Peer-to-Peer است، یعنی این پلتفرم برای اجرای بازیها از کامپیوترهای شخصی دیگران استفاده میکند. پس، به دلیل استفاده از سختافزار کاربران شبیه به سرویس بازی ابری Playkey عمل میکند. اما تفاوت آن با Playkey اینست که کاربران کامپیوتر شخصی خودشان را اهدا و به اصطلاح donate نمیکنند. بلکه همان کامپیوتری که استفاده میکنند را در اختیار سایر کاربران هم قرار میدهند.
انتخاب با شماست: گیمر میشوید یا کامپیوترتان را در اختیار گیمرها میدهید!
پس، در زمان ثبت نام شما یا میتوانید به عنوان یک کاربر گیمر ثبت نام کنید یا اینکه کامپیوترتان را برای بازی در اختیار دیگران قرار دهید. پس، این سرویس در واقع یک دسکتاپ از راه دور است که شما از طریق مرورگر وب به آن دسترسی پیدا میکنید. بعد از آن، اگر به عنوان یک گیمر وارد حساب کاربریتان شوید، Clastr نزدیکترین کامپیوتر متصل به این نرمافزار را برایتان پیدا میکند. پس از آن، شما میتوانید هر بازی که بخواهید را از توزیعکنندگان شخص ثالث انتخاب و اجرا کنید.
مهمترین مزیت و عیب سرویس بازی ابری Clastr
مهمترین مزیت Clastr اینست که کسانی که کامپیوترشان را در اختیار کاربران قرار میدهند، از این طریق کسب درآمد کرده و پول به دست میآورند. هرچند که نمیدانیم مبلغ درنظرگرفته شده به قیمتش میارزد یا نه! از طرف دیگر، بنابر نظرات کاربران در Reddit، بزرگترین مشکل این سرویس امنیتش است. یعنی اگر تعداد کاربرانی که کامپیوترشان را اجاره میدهند کم باشد، امنیت سرویس خوب است اما به محض اینکه تعداد زیاد شود، شما اصلاً نمیدانید به کامپیوتر چه کسی متصل شدهاید و چقدر دادههایتان امنیت دارند! هرچند که سرویس بازی ابری Clastr هنوز در نسخه بتاست و باید کمی به این سرویس فرصت بدهیم تا تمام ویژگیهایش را به ما نشان دهد و شاید در آیندهای نزدیک غافلگیرمان کند!
منبع: پلی پاد تی وی