اگر می خواهید برنامه نویسی را به عنوان یک شغل انتخاب کنید در ایم قاله همراه ما باشید تا روش های کسب درآمد از برنامه نویسی را آموزش دهیم.
برنامهنویسان میتوانند از طریق روشهای مختلفی از جمله استخدام در شرکت ها، فریلنسری و کارآموزی، درآمد کسب کنند. هر کدام از این روشها مزایا و معایب خاص خود را دارند و برنامهنویسان باید با توجه به شرایط و اهداف خود، بهترین روش را انتخاب کنند.
استخدام در شرکتهای مرتبط
یکی از رایجترین روشهای کسب درآمد از برنامهنویسی، استخدام در شرکت هاست. این شرکت ها ممکن است که خود پروژ بگیرند و یا اینکه با بید بر روی توسعه خود شرکن کار کنید به عنوانمثال شرکت مورد نظر یک سایت دارد و باید به صورت متمرکز بر روی سایت شرکت کار کنید.. برنامهنویسان در شرکتهای فناوری معمولاً حقوق و مزایای خوبی دریافت میکنند و فرصتهای یادگیری و رشد زیادی برای آنها فراهم میشود.
مزایای کار در شرکت ها:
· حقوق و مزایای خوب
· فرصتهای یادگیری و رشد
· امنیت شغلی
معایب کار در شرکت
· ساعات کاری طولانی
· رقابت شدید در بازار کار
· محدودیت در انتخاب پروژهها
اگر بتوانید با شرکت های بزگ کار کنید هم فرصت یادگیری بیشتری دارید و هم درآمدتان بیشتر می شود. علاوه بر این یک رزومه خوب برای شما می شود.
فریلنسری یا آزادکاری
فریلنسری یکی دیگر از روشهای کسب درآمد از برنامهنویسی است که شما به صورت مستقل کار میکنید و خودتانباید پروژه بگیرید و مدیریت پروژه را انجام دهید.
مزایای کار برنامه نویسی به صورت فریلنسری
· آزادی در انتخاب پروژهها
· امکان کار در هر کجا
· ساعت کاری شناور
معایب کار برنامه نویسی به صورت فریلنسری
· عدم امنیت شغلی
· نیاز به مهارتهای مدیریتی و بازاریابی
· درآمد متغیر
کار فریلنسری معمولا دو جنبه متفاوت دارد بسیاری از برنامه نویسان ترجیح می دهندپروژه دلخواهشان را انجام دهند و کارشان محدود به زمان خاصی نیست اما موضوع امنیت شغلی برای فرللنسرها بسیار پررنگ است چرا که یک فریلنسر ممکن است در یک بازه زمانی چند پروژه داشته باشد ویا مدتی بیکار بماند و باید در انتخاب شغل فریلنسری به هر دو جنبه این نوع کار دقت کنید. البته اگر فریلنسر هستید به دنبال روش های کسب درآمد دلاری از برنامه نویسی باشید تا بتوانید درآمد بالای داشته باشید و با شرکت های بزرگ دنیا کار کنید.
کارآموزی: کسب تجربه و رزومه سازی
کارآموزی یک روش عالی برای کسب تجربه و رزومه سازی است. کارآموزیها معمولاً حقوق دریافت نمیکنندی حقوق پایینی دارند، اما میتوانند فرصتهای یادگیری و رشد زیادی برای برنامهنویسان فراهم کنند.
مزایای کار آموزی
· کسب تجربه و رزومه سازی
· فرصتهای یادگیری و رشد
معایبی کار آموزی
· عدم دریافت حقوق یا حقوق خیلی کم
· ساعات کاری طولانی
راه های کسب درآمد از برنامه نویسی
با توجه به پیشرفت تکنولوژی نیاز به برنامه نویسان بیشتر از قبل شده است و در بسیاری از آگهی های استخدام می توانید پوزیشن برنامه نویس را مشاهده کنید برنامهنویسان میتوانند در زمینههای مختلفی از جمله طراحی و توسعه وب سایت، توسعه اپلیکیشن موبایل، نرمافزارهای دسکتاپ، هوش مصنوعی و علوم داده کار کنند. در ادامه روش های کسب درآمد از برنامه نویسی را بررسی می کنیم:
طراحی سایت
امروزه تمام کسب و کارها برای ارتباط با کاربران و فروش به وب سایت نیاز دارند و باید در کنار فروش سنتی در دنیای دیجیتال هم فعالیت کنند طراحی سایت برای برنامه نویسان یک روش دائمی کسب درآمداست. در حال حاضر 43% از سایت های دنیا با وردپرس طراحی شده اند و با شرکت در یک دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس می توانید هم طراحی قالب و هم طراحی افزونه را یاد بگیریدو فرصت توسعه هزاران سایت وردپرس را داشته باشید.
توسعه اپلیکیشن موبایل
توسعه اپلیکیشن موبایل یکی دیگر از زمینههای پرطرفدار برنامهنویسی است. برنامهنویسان موبایل میتوانند با ساخت اپلیکیشنهای موبایل درآمد بالایی کسب کنید.
نرمافزارهای دسکتاپ
توسعه نرمافزارهای دسکتاپ یکی دیگر از زمینههای برنامهنویسی است. برنامهنویسان نرمافزارهای دسکتاپ میتوانند با ساخت نرمافزارهای مخصوص ویندوز درآمد کسب کنند.
بهترین زبان های برنامه نویسی برای کسب درآمد کدامند؟
برای موفقیت در زمینهی برنامهنویسی، باید بر زبانهای برنامهنویسی پرطرفدار و با بازار خوب را انتخاب کنید و در آن تسلط داشته باشید. در حال حاضر پرطرفداترین زبان های برنامه نویسی موارد زیر هستند:
· جاوا
· پایتون
· جاوااسکریپت
· php
· Go