مرحله رست را می توان به سه مرحله کلی تقسیم کرد:
مرحله خشک شدن: در این مرحله، رطوبت دانه های قهوه از بین می رود.
مرحله توسعه: در این مرحله، دانه های قهوه قهوه ای می شوند و ترکیبات شیمیایی آنها تغییر می کند.
مرحله تیرگی: در این مرحله، دانه های قهوه تیره تر می شوند و طعم و عطر آنها قوی تر می شود. رست قهوه روبوستا
زمان رست
زمان رست قهوه به نوع قهوه، دستگاه رست و تنظیمات مورد استفاده بستگی دارد. به طور کلی، قهوه های تیره تر زمان رست بیشتری نسبت به قهوه های روشن تر نیاز دارند.
اهمیت مرحله رست در رست قهوه روبوستا ویتنام
مرحله رست اهمیت زیادی دارد. این مرحله تعیین کننده طعم، عطر و رنگ قهوه رست شده است. با کنترل دقیق دما، زمان و سرعت رست می توان قهوه رست شده ای با طعم و عطر دلخواه تولید کرد. Dokanfood